06-04-2014, 12:07 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 12:07 PM توسط ForeverBlue.)
(06-04-2014, 10:47 AM)'Mehrdoost' نوشته: باسلام دوستان عزیز. من برای ویزای آمریکانیاز به ویزای شینگن دارم . کسی رو هم ایتالیا ندارم که دعوتنامه بفرسته. کارمند دولتی هستم و متاهل. می خواستم راهنمایی کنید میتونم اقدام کنم برای گرفتن ویزا از سفارت ایتالیا؟ اگه کسی هم میدونه مراحل و هزینه ها به چه صورتی هست و یا سایتی رو معرفی کنه ممنون میشم.
با توجه به شرایطی که شما دارید ساده ترین راه کمک گرفتن از شرکتهای گردشگری معتبر (که تورهای گردشگری اروپا برگزار میکنند) است.
نکته1: پیشنهاد میکنم گول موسساتی که ادعا میکنند در سفارتها آشنا دارند و برای شما با هزینه کمتر ویزا میگیرند (و نمونه آنها در نیازمندیها فراوان است) را نخورید.
نکته2: اگر صرفا میخواهید ویزا بگیرید (ولی سفر نروید) این کار اصلا جالب نیست و حالت منفی دارد و پیشنهاد میکنم فقط وقتی ویزا بگیرید که واقعا قصد سفر داشته باشید.
نکته1: پیشنهاد میکنم گول موسساتی که ادعا میکنند در سفارتها آشنا دارند و برای شما با هزینه کمتر ویزا میگیرند (و نمونه آنها در نیازمندیها فراوان است) را نخورید.
نکته2: اگر صرفا میخواهید ویزا بگیرید (ولی سفر نروید) این کار اصلا جالب نیست و حالت منفی دارد و پیشنهاد میکنم فقط وقتی ویزا بگیرید که واقعا قصد سفر داشته باشید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ