10-09-2014, 12:51 PM
(08-09-2014, 08:36 PM)'gabriel2311' نوشته: سلام من سال اخر لیسانسم(مکانیک ترم 7) و زبانم متوسط نیاز به تافل و GRE دارم میخوام بدونم زمان کافی رو دارم یا نه؟که اگر ندارم لیسانس رو دیرتر بگیرم( ترم 10 فارغ التحصیل بشم) یکم نگران سربازی هستم.
و برای دریافت کمک هزینه از دانشگاه بعضی جاها نوشته طول تحصیل 4 سال دوره ی لیسانس این مطلب تا چه حد درسته؟
سلام
یعنی برای امسال میخواهید اقدام کنید؟ زمانتون محدوده. ولی میتونید به برخی دانشگاه ها که ددلاین دیرتری داره برسونید. بازم ببینید هدفتون کی هست و با چه رزومه ایی قصد دارید بعد روی نمرات زبان وقت بگذارید. اگر هدف فاند دارید تا سال دیگه این موقع روی تافل و GRE حسابی وقت بگذارید و با نمرات عالی شانس فاندتون رو بالا ببرید اگر هدف پذیرشه با کمی تلاش شاید امسالم موفق شید.
همه چیز به شما بر میگرده.
شادزی
یعنی برای امسال میخواهید اقدام کنید؟ زمانتون محدوده. ولی میتونید به برخی دانشگاه ها که ددلاین دیرتری داره برسونید. بازم ببینید هدفتون کی هست و با چه رزومه ایی قصد دارید بعد روی نمرات زبان وقت بگذارید. اگر هدف فاند دارید تا سال دیگه این موقع روی تافل و GRE حسابی وقت بگذارید و با نمرات عالی شانس فاندتون رو بالا ببرید اگر هدف پذیرشه با کمی تلاش شاید امسالم موفق شید.
همه چیز به شما بر میگرده.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull