29-10-2012, 12:50 PM
(29-10-2012, 12:35 PM)سحر نوربخش نوشته: ببخشید یه سوال مگر نه من اگر فاند بگیرم دولت اونجا خرج منو میده خب مسلما بعدش از من کار میخواد به مدت معینی درسته؟بعدش یعنی اون مدت که تموم شد میگه حالا برگرد کشور خودت بعد اون همه خرجی که واست کردم؟دوست عزیز.
اینطور نیست!!! شما تنها بخاطر شایستگی و رزومه خوبتون بوده که تونستید از امکانات و اسکولارشیپ اونجا استفاده کنید. در ضمن مطمئن باشید برای دانشگاههای اونها هم هر فرد بین المللی سود اوری خواهد داشت (مقالات بیشتر، رنک دانشگاه و فرهنگ و سایر مشخصات...) همچنین سایر کشورها به همین شکل است مگر کانادا، امریکا و استرالیا بورس نمی کنند؟؟ بعد شما رو هم به راحتی در کشورشان نگه می دارند؟؟؟؟ نه اینطور نیست اون دیگه به زرنگی شما بر می گرده که در اون مدت چطور بتونید راه های اقامت و یا شهروند شدن در کره رو یاد بگیرید اونها هم خیلی راحت بهتون کار رو نمیدهند که بگن بفرمایید این کار ، این دفتر شما و این هم حقوق ماهیانه!!! باید زبان کره ای خوبی بدونید دانشتون در رشته خودتون بالا بوده باشه و بدنبال کار بگردید. والا شما اگر نتونید کار پیدا کنید مجبور هستید به کشور خودتون باز گردید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public