14-08-2014, 02:50 AM
با سلام
دوستان چه مدت بعد از کلیر شدن میشه برا پیکاپ ویزای دانشجویی آمریکا در سفارت دوبی اقدام کرد؟
دوستان چه مدت بعد از کلیر شدن میشه برا پیکاپ ویزای دانشجویی آمریکا در سفارت دوبی اقدام کرد؟
مدت اعتبار ویزای دانشجویی امریکا
|
14-08-2014, 02:50 AM
با سلام
در مورد سفارت آنکارا در سالیان گذشته دیدم که اعتبار کلیرنس حدود 4 ماه بوده و در سایت سفارت روبروی شماره کلیرنس، تاریخ دقیقش نوشته شده. می تونید فرض رو بر همین 4 ماه بگذارید ولی تاریح دقیقش رو از سایت سفارت کنترل کنید (اینجا). ترجیحا هم به دو سه هفته آخر نیاندازید و نهایتش بعد از یکی دو ماه برای گرفتنش اقدام کرده باشید.
خود ویزا هم برای تک ورودی حدود 3 ماه برای چند ورودی ها (مالتیپل) معمولا حدود 2 سال هست. (14-08-2014, 02:50 AM)'mnavidd' نوشته: با سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
23-02-2015, 11:45 AM
دوستان من پاسپورتم کمتر از دو سال وقت داره. با توجه به اینکه ویزای مالتیپل دو ساله هست، ایا نیازی به دوباره گرفتن پاسپورت هست؟
یا اینکه میشه بعد گرفتن ویزا، دوباره اونو تو پاس جدید بزنن؟ با سپاس
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
24-02-2015, 02:38 AM
(23-02-2015, 11:45 AM)'mina_kh' نوشته: دوستان من پاسپورتم کمتر از دو سال وقت داره. با توجه به اینکه ویزای مالتیپل دو ساله هست، ایا نیازی به دوباره گرفتن پاسپورت هست؟ اعتبار ویزا و اعتبار پاسپورت، دو موضوع کاملا جدا از هم هستند. ابتدا اینکه زمانی که درخواست ویزا میدید، پاسپورت شما حداقل باید 6 ماه از زمان اعتبارش باقی مونده باشه، بعد از دریافت ویزا هم، اگر اعتبار پاسپورت شما تموم شد و پاسپورت جدید رو دریافت کردید، پاسپورت حاوی ویزا به شما برگردونده خواهد شد، یعنی شما برای ورود به امریکا، هر دو پاسپورت (هم پاسپورت حاوی ویزا و هم پاسپورت جدید) رو باید همراه داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|