(22-11-2012, 11:23 AM)moh13682002 نوشته: سلام
من روزه امتحان فتو فایل نیومده بود و نتونستم خودها را وارد کنم
که بدن خودشون وارد کردند و برا ets ایمیل کردند
حالا که نتایج اومده توی سایت خودها را در کارنامه وارد نکرده
کسی نمیدونه این باسه همه همینطوره یا بعدن که کارنامه کاغذی را میفرستن باهاش گزارش میشه
دوست من، وقتی کارنامه کاغذی برای شما فرستاده میشه نمرات شما در اون ذکر شده است به همراه کد دانشگاه های مقصد. ضمن اینکه اگر کدها رو در پروفایل ETS نمیتونید مشاهده کنید، بنظرم بهتره که فتوکپی Admission Ticket رو اسکن کرده و برای ETS ارسال کنید. مواردی رو هم که در ایمیل باید به اون توجه داشته باشید، در این ارسال میتونید مشاهده کنید.
(04-12-2012, 04:57 PM)cercis نوشته: من 17 نوامبر امتحان جی آر ای داشتم، شماره کارت رو یادداشت نکردم، هیچ راهی نیست که بتونم از طریق پروفایل ای تی اس نمره ام رو زودتر ببینم؟
دوست من، متاسفانه شما باید Registration Number رو داشته باشید تا بتونید نمره خودتون رو در پروفایلی که در ETS ایجاد کرده اید، ببینید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.