26-11-2013, 03:07 PM
(26-11-2013, 02:23 PM)'Solaris' نوشته: دوستان من 9 نوامبر امتحان دادم و از 4 تا ریپورت رایگانم استفاده کردم که 20 دسامبر به مقصد میرسند. حالا اگر ریپورت اضافی نیاز داشته باشم، تا چه تاریخی مهلت دارم این ریپورت ها رو سفارش بدم تا دوباره 20 دسامبر (یا حداقل حول و حوش همین تاریخ) به دانشگاه های اضافی برسند؟
دوست عزیز شما نمرتون اومده؟
اگر اومده که بعید میدونم تا 5 سال معتبر هستش و میتونین هر چقدر نیاز دارین هر وقت خواستین نمرتون رو بفرستین البته با پول و اگه امریکا باشه حداکثر دیگه 5 روزه میرسه حداکثر و فوقش
ولی اگه نیومده باید صبر کنید تا نمرتون بیاد
تا جایی که یادمه تا زمانی که نمرتون نیومده دیگه نمیتونین بفرستین نمره رو و به خاطر همین میگن تا شب قبل امتحان فرصت دارین رایگان بفرستین
اگر اومده که بعید میدونم تا 5 سال معتبر هستش و میتونین هر چقدر نیاز دارین هر وقت خواستین نمرتون رو بفرستین البته با پول و اگه امریکا باشه حداکثر دیگه 5 روزه میرسه حداکثر و فوقش
ولی اگه نیومده باید صبر کنید تا نمرتون بیاد
تا جایی که یادمه تا زمانی که نمرتون نیومده دیگه نمیتونین بفرستین نمره رو و به خاطر همین میگن تا شب قبل امتحان فرصت دارین رایگان بفرستین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.