25-11-2014, 06:26 PM
نظر منهم دقیقا مثل نظر سلیمان هستش
نه اینکه زانو زده باشم... نه... فقط تنهایی کمی سنگین است....
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
|
25-11-2014, 06:26 PM
نظر منهم دقیقا مثل نظر سلیمان هستش
02-12-2014, 07:05 PM
امروز شخصا برای گرفتن مهرها و تاییدها رفتم دارالترجمه و دادگستری و امور خارجه و چون یک سری مدارک هم از سال گذشته داشتم در مورد مدت دار بودن این مهرها و تمبرها هم پرسیدم :
1. دارالترجمه: گفت به هیچ عنوان منقضی نمیشه مهر و تایید هیچ کدوم...مگر اینکه مترجم از اعتبار ساقط بشه! 2.دادگستری: گفت از نظر ما که مهر و تمبرمون مدت زمان نداره، ولی ممکنه مرجع بعدی که میخواد تایید کنه (مثل امورخارجه، یا سفارت) نظر شخصی و سلیقه ای در این مورد داشته باشه. مثلا ممکنه صبح بد از خواب بیدار شده باشه و در نتیجه به تمام مراجعه کننده ها بگه باید مدارکتون مربوط به شش ماه گذشته باشه، وگرنه اعتبار نداره. (انصافا مملکت رو داشته باشید)! 3.امور خارجه: دقیقا گفته ی بالایی رو تکرار کرد. و اشاره کرد که سلیقه ای هست و به مرجع بعدی بستگی داره. پ. ن: 1.قیمت تایید دادگستری و امور خارجه در شهرستانها متفاوت و گرونتر از تهران هست. ولی مترجم هر کجا باشه باید مراجع همون شهر هم تایید کنند. 2.داراترجمه ها هزینه ای بابت ارسال به دادگستری دریافت نمیکردند، فقط هزینه ی تمبر بود. حتی اگه هزینه ای هم دریافت کنن، واقعا ارزش داره. چون علاوه بر محیط نامناسبش، کلی دوندگی هم داره. 3.هزینه ی تمبرِِ برای هر سری ترجمه شده بود 60،000 تومان (حتی میگفتن ممکنه شهرستان به شهرستان هم متفاوت باشه)، که ظاهرا از دیروز به 40،000 کاهش دادن. و الان به جای 1 تمبر، 8 تا تمبر روی پلمپ باطل میکنن!!! 4.هزینه های امور خارجه خیلی متفاوت از هزینه ای بود که دارالترجمه ها درخواست میکردند. (دبیرستان و پیش با هم: 15000، کارشناسی 9000، ارشد 6000، و گواهی 3000). این مورد رو خودتون شخصا ببرید، خیلی به صرفه تره.
05-12-2014, 03:13 PM
مهر معمولا تا زمانی که جعل نشه معتبره و به دلیل موارد اطلاعاتی هر 5 سال یکبار به طور خودکار عوض می شه
09-12-2014, 12:10 PM
دقیقا همینطوره. قانون خاصی وجود نداره. اما قاطعانه می گم که توی این 11 سال فعالیتم در تهران، حتی یک مورد هم نبوده که بیشتر از 6 ماه مهرش گذشته باشه و تایید شده باشه. برهانشونم همین انداختن مشکل گردن جاهای دیگس. شما اگر بیش از 6 ماه شده، باید تمدیدش کنید.
28-05-2015, 12:13 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2015, 12:32 PM توسط heisenberg7.)
(09-12-2014, 12:10 PM)'جهان وحیدی' نوشته: دقیقا همینطوره. قانون خاصی وجود نداره. اما قاطعانه می گم که توی این 11 سال فعالیتم در تهران، حتی یک مورد هم نبوده که بیشتر از 6 ماه مهرش گذشته باشه و تایید شده باشه. برهانشونم همین انداختن مشکل گردن جاهای دیگس. شما اگر بیش از 6 ماه شده، باید تمدیدش کنید.
جسارت نباشه ولی من تعدادی ریزنمره داشتم که بدون مهر دادگستری بود و چیزی در حدود 2 سال بعد از ترجمه پارسال بردم دادگستری و خارجه تایید کردند. حتی یادمه که طرف به نحوه پانج شدنش گیر داد گفت این مدل پلمپ قدیمیه و تاریخ رو نگاه کرد گفت آره تاریخش هم قدیمیه!! گفت باید ببری دارالترجمه پلمپ رو باز کنه و دوباره پلمپ کنه. اتفاقا نماینده دارالترجمه چون صبح زود همونجا بود و برام باز کرد و درست کرد و همون موقع تایید کردند. یه سری مدارک دیگه مثل گواهی نامه و کارت خدمت و غیره هم داشتم که فقط مهر دادگستری داشت و مدت 2 سالی ازشون گذشته بود. برای این که ریسک نکرده باشم دقیقه 90 اونا رو هم بردم خارجه تا تایید کنند. اونا هم بدون مشکلی مهر زدند. با این وجود چون کار شما هست و صد در صد شما بیشتر در این رابطه وارد هستید و این احتمال هست که تایید نکنند توصیه می کنم کسایی که ترجمه دستشون هست خودشون بلند شن برن صبح کله سحر به صورت ناشتا در دادگستری و بدن اونجا ممکنه در شلوغی اول صبح بدون چک کردن تاریخ تایید کنند. اگر به صحت تصویر زیر شک دارید یکی از افراد کادر مدیریتی اینجا رو انتخاب کنید و من اصل ترجمه رو برای ایشون میفرستم تا تایید کنند که بعد از بیشتر از 6 ماه ترجمه شده مشکلی هم نبوده :-)
02-06-2015, 04:55 PM
سلام دوستان
من پرسیده بودم آیا برای ترجمه گواهی کار (مربوط به کار پژوهشی ) مهر دادگستری لازم است ( برای سفارت آمریکا می خواهم) همچنین برای ترجمه دفترچه بیمه آیا مهر دادگستری هم لازم است؟ ممنونم از کمکتون...
02-06-2015, 06:53 PM
(02-06-2015, 04:55 PM)'yadestan' نوشته: سلام دوستان اگر ترجمه official بخوان، لازمه. ولی اگر یک ترجمه صرف فقط نیاز باشه، نه!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
02-06-2015, 11:55 PM
(02-06-2015, 08:48 PM)'yadestan' نوشته: ممنونم ابتدا اینکه برای سفارت امریکا، معمولا ریزنمرات رو نخواهند خواست (تجربه من و بسیاری از دوستان)، اگر احیانا خواستند، همون ریزنمراتی که ترجمه کردید (توسط دارالترجمه رسمی) کفایت میکنه. دانشگاه ها هم اگر نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داشته باشند، در سایت شون ذکر خواهند کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
11-06-2015, 01:08 PM
سلام مدارکتون که ترجمه شد با مهر وزارت و دادگستری بود یعنی کامل کامل واسه سفارت یا نه ؟
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
19 مهمان |