24-07-2015, 06:25 PM
من يه مقاله كنفرانسم رو كه به زبان انگليسي نوشته بودم خيلي كاملتر كردم و با كلي مطلب و داده اضافه ميخوام بفرستم واسه يه ژورنال خارجي ، اما متن يه سري قسمت ها با قبلي كاملا يكيه ، اين سرقت ادبيه؟
سوالات مرتبط با ارسال مقاله به ژورنال و کنفرانس
|
24-07-2015, 06:25 PM
من يه مقاله كنفرانسم رو كه به زبان انگليسي نوشته بودم خيلي كاملتر كردم و با كلي مطلب و داده اضافه ميخوام بفرستم واسه يه ژورنال خارجي ، اما متن يه سري قسمت ها با قبلي كاملا يكيه ، اين سرقت ادبيه؟
24-07-2015, 07:25 PM
(24-07-2015, 06:25 PM)Rrrr نوشته: من يه مقاله كنفرانسم رو كه به زبان انگليسي نوشته بودم خيلي كاملتر كردم و با كلي مطلب و داده اضافه ميخوام بفرستم واسه يه ژورنال خارجي ، اما متن يه سري قسمت ها با قبلي كاملا يكيه ، اين سرقت ادبيه؟ سلام بهتره این قسمت ها رو کمی تغییر بدید از لحاظ جمله بندی و لغات و یا اون قسمت رو رفرنس بدید به مقاله کنفراستون موفق باشید نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
28-10-2015, 01:22 PM
سلام میشه یک مقاله رو برای کنگره فرستاد و بعد از اینکه اکسپت شد با تغییرات نسبتا زیاد برای ژورنال فرستاد؟
28-10-2015, 06:33 PM
(28-10-2015, 01:22 PM)مهمان نوشته: سلام میشه یک مقاله رو برای کنگره فرستاد و بعد از اینکه اکسپت شد با تغییرات نسبتا زیاد برای ژورنال فرستاد؟ سلام در حالت کلی انتظار میره که contribution یک مقاله نسبت به تحقیق منتشر شده پیش از اون از لحاظ "معنایی و محتوا" مثلا تا 40% متفاوت باشه... بنابراین اگر منظورتون از "تغییرات زیاد" صرفا "تغییرات نگارشی و تغییر نوع بیان مطالب" هست، جواب منفی هست... براتون آرزوی موفقیت دارم
24-12-2015, 01:56 PM
سلام
من یک مقاله فارسی واسه یک کنفرانس فرستادم که پذیرفته شده. توی سایت همون کنفرانس نوشته بود اگه دوست دارین همین مقاله رو ترجمه کنین واسه ژورنال معتبر غیر isi به صورت رایگان براتون میفرستیم. ترجمه کردم ولی استادم گفت واسه اونجا نفرست. بفرست واسه کنفرانس ملی برق که اگه قبول شه توی ieee چاپ میشه. منم فرستادم ولی الان دیدم نوشته اگه مقاله قبلا چاپ شده باشه کپی محسوب میشه و اسمتون میره توی لیست سیاه. البته هنوز مقاله فارسیم توی سیویلیکا قرار نگرفته. خیلی استرس گرفتم. استادم که میدونست مقالم پذیرفته شده و این دقیقا ترجمه همونه. البته از لحاظ گرامری به نظرم کارم ایراد داره ولی میترسم به عنوان کپی در نظر بگیرن. نظر شما چیه؟ میتونم ایمیل بزنم و درخواست لغو داوری مقاله ام رو بدم؟
24-12-2015, 02:12 PM
(24-12-2015, 01:56 PM)مهمان نوشته: سلام سلام اولا صلاحیت و اعتبار کنفرانسی که چنین ادعایی می کنه از اساس زیر سوال هست!!! ثانیا برای تبدیل یک تحقیق ارائه شده به مقاله دوم، باید حتما accomplishment جدیدی نسبت به مقاله قبلی به اون اضافه شده باشه.. که ترجمه این مورد رو پوشش نمیده... به هر حال کاری که کردید خلاف قانون و عرف هست و اگر متوجه بشن براتون تبعات خواهد داشت... توصیه اکید می کنم به secretariat کنفرانس ایمیل بزنید و مقاله رو withdraw بفرمایید... براتون آرزوی موفقیت دارم
10-03-2016, 07:31 PM
سلام دوستان گرامي
مرتبتترين جايي كه براي سوالم پيدا كردم اينجا بود من يك مقاله به يكي از مجلات آي اس آِي فرستادم و الان جواب داوريش اومده ولي به تنهايي در اين زمان نمي تونم خواسته هاي داورها رو كامل اجرا كنم بنابراين تصميم گرفتم فعلا فقط براي اينكه كارم رو جايي چاپ كنم از اين مجله انصراف بدم و كارم رو براي مجله Iranian Economic Review كه انگليسي زبانه و مال دانشگاه تهرانه بفرستم حالا سوالم اينه كه با توجه به اين كه اين مجله آي اس آِي نيست آيا در صورت چاپ كارم در اين مجله بعدا اين امكان هست كه با كامل كردن اين كار اون رو مجدد به يك مجله آي اس آِي بفرستم يا خير؟ ممنون از راهنمايي شما (10-03-2016, 07:31 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان گرامي ژورنال، ژورناله دوست عزیز و اصولا نباید مقاله مشابه به دوتا ژورنال فرستاد. میشه از یه تعدادی از داده های یک مقاله در مقاله دیگه استفاده کرد در صورتیکه بیس کار شما باشه و همین طور به اندازه کافی نتایج جدید اضافه بکنید. ضمنا همون داده های تکراری رو هم معمولا ذکر می کنن که قبلا چاپ شده.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
10-08-2016, 01:52 PM
سلام دوستان
من یه مقاله دارم که در کنگره بین المللی 2016 علوم آزمایشگاهی قبول شد و ارایه دادم. میخوام چاپش کنم. ولی نمیدونم چطوری؟! و اینکه میخوام برا ژورنالی باشه که معتبر هستش و هزینه چاپ نمیگیره. کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ چیکار باید کنم؟ چجوری اقدام کنم؟
10-08-2016, 07:28 PM
(10-08-2016, 01:52 PM)selma نوشته: سلام دوستان باید حتما روی اون مقاله کنفرانسی کار بکنید و کامل ترش بکنید بعد بفرستید. در مورد ژورنال بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که ببینید مقالاتی که برای پروژه تون خوندین تو چه ژورنال هایی چاپ کردن و بعد برید ژورنال رو بررسی کنید. توی Author instruction هر ژورنالی در مورد هزینه چاپ و این که free هست یا نه اشاره میشه. موفق باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا |
|