05-06-2015, 01:42 PM
من الان تو سایت ای تی اس اکانت باز کردم ولی پولو چه جوری باید واریز کنم؟ یعنی نمیشه مستقیم از سنجش ثبت نام کرد؟ من ویزا کارت ندارم؟
سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject
|
05-06-2015, 01:42 PM
من الان تو سایت ای تی اس اکانت باز کردم ولی پولو چه جوری باید واریز کنم؟ یعنی نمیشه مستقیم از سنجش ثبت نام کرد؟ من ویزا کارت ندارم؟
05-06-2015, 09:12 PM
سلام
تویه پروفایل سابجکت ETS زده Educational Status؟ unenrolled college degee unenrolled master degree , second graduate year به چه معناست ؟ Thanks[img]images/smilies/shy.gif[/img]
25-04-2016, 09:06 AM
دوستان سلام.
من میخوام برای ازمون GRE subject math که توی september برگزار میشه شرکت کنم. هنوز تاریخش باز نشده درسته؟؟ چون تو سایت سازمان سنجش نزده. میترسم جای دیگه اعلام بشه و من از دست بدمش. سوال دیگه: تو سازمان سنجش زده ادرس خود سازمان سنجش رو برای دریافت کارنامه تو پروفایل تون بزنید. یعنی دیگه ادرس خودمونو ننویسیم؟؟؟ مرسی دوستای گلم که وقت میزاریدو جواب میدید
21-05-2016, 08:20 AM
سلام دوستان.
من یه سوال یک ماه پیش پرسیدم.(همین بالایی) ممنون میشم اگه پاسخ بدید. مرسی دوستان عزیر
08-07-2016, 02:34 AM
دوستای گلم سلام
من یه سوال فوری دارم. من ثبت نامم رو تو سایت ETS برای GRE ریاضی تکمیل کردم. برای تاریخ 29 اکتبر. اما وقتی میرم تو سایت سازمان سنجش که اونم تکمیل کنم این تازیخ رو نمیاره. فقط یه تاریخ 16 اپریل 2016 میاره که اصلا گذشته. در صورتیکه 20 اکتبر تازه امروز باز شده. الان من چیکار باید کنم؟؟؟ ممنون میشم سریع جواب بدین. یکم استرس گرفتم.
09-07-2016, 12:52 PM
(08-07-2016, 02:34 AM)محمد مهدی نوشته: دوستای گلم سلام سلام سایت سنحش رو فراموش کنید... از طریق tehran payment می تونید مستقیما بدون واسطه به سایت ETS وصل شید و از همونجا تاریخ های به روز چک کنید و ثبت نامتون رو نهایی کنید.. براتون آرزوی موفقیت دارم
13-07-2016, 10:59 PM
ممنونم دوست عزیز
ولی اخه نباید محل امتحانمو مشخص کنم؟؟ من ثبت نامم رو تکمیل کزدم. ولی انگار تو سنجش هم باید یه فرم پر کنیم. مرسی دوستان
20-07-2016, 11:58 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2016, 12:38 PM توسط szeinalilathori.
دلیل ویرایش: اصلاح هایپرلینک
)
دوستان سلام
@automotive @Matinking من برای آزمون سابجکت 17 سپتامبر ثبت نام کردم اما امروز ایمیلی از ETS گرفتم که توش تاکید شده قرار نیست آزمون سابحکت بیوشیمی در سال 2016-2017 Worldwide برگزار بشه و از سال 2017-2018 این آزمون مجدد برگزار خواهد شد. هزینه آزمون رو هم refund میکنن؟ همچین چیزی معموله؟ الان من باید چیکار کنم برای نمره ی subject؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. ارادتمند الهام
20-07-2016, 12:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2016, 12:46 PM توسط automotive.)
@szeinalilathori
سلام بر شما، بله همینطور هستش، در وبسایت رسمی ETS هم این موضوع ذکر شده لینک دقیقا متن رو کپی میکنم: "The GRE® Biochemistry, Cell and Molecular Biology (BCM) Test will not be administered in the 2016–17 testing year. ETS plans to resume testing for the GRE Biochemistry, Cell and Molecular Biology Test in 2017–18." در ارتباط با refund مطمئن باشید که این کار را انجام میدهند. برای refund احتیاج به یک کارت Master یا Visa دارید و شرکتهای معروف نیز با دریافت کارمزد، برای شما Refund را انجام میدهند و مبلغ ریالی را به کارت عضو شبکهی شتاب شما وازیر میکنند. معمول! من تا به حال چنین موردی ندیدم، شاید آقا متین یا دیگر دوستان دیده باشند. شما باید با دانشگاه مقصد مکاتبه داشته باشید، تا سال آینده میلادی هیچ فردی در دنیا در رشته ی شما در این آزمون شرکت نمیکند، آزمونی نیست که شرکت کند، پس دانشگاهها نیز از این موضوع مطلع میشوند (یا شدهاند) و احتمالا یکی از موارد زیر پیش آید. پدانشگاه ها به این مهم توجه خواهند کرد. به نظر من اگر برای Fall 2017 قصد اقدام دارید و دانشگاه مورد نظر هم منطقی برخورد نمیکند، 1. از آن ها برای فرستادن نمره ی subject با کمی تاخیر درخواست داشته باشید، در اولین آزمون GRE Subject سال آینده میلادی که اواسط دی ماه هستش ثبت نام کنید و برای رزرو این آزمون هم آمادگی داشته باشید که احتمالا متقاضی زیادی خواهد داشت. 2. شاید هم با GRE General بتوان دانشگاه را راضی کرد. من از متین عزیز و دیگر دوستان خواهش میکنم اگر اطلاع یا تجربیه ی مفیدی دارند اعلام کنند. شما نیز حتما مطالعه ی خود را ادامه دهید، اگر اولین آزمون subject در January سال 2017 برگزار شود، شما با تاخیر 3.5 ماهه در آزمون شرکت خواهید کرد. البته اول مطمئن شوید که دانشگاه چه رویکردی را در پیش دارد بعد برنامه ریزی کنید، هیچ کس از مطالعه ضرر نکرده است، لطفا امید و پشتکار خود را در مطالعه و روند Apply حفظ کنید. @Matinking با احترام پی نوشت: برای اینکه برای فردی آگاه سازی ارسال شود، باید ابتدا علامت @ را تایپ کرده و با هیچ فاصله ای، نام کاربری مورد نظر را تایپ کنید، نه برای من و نه برای آقا متین هیچ آگاه سازی ارسال نشده، به دلیل اینکه یا نام کاربری را کپی کردید یا با فاصله نایپ کردید، برای نام کاربری من که هم فاصله گذاشتید هم comma. اگر صحیح تایپ کنید، نام کاربری مورد نظر به صورت هایپرلینک در آمده و رنگ آن تغییر میکند (برای کاربران عادی آبی، مدیران سبز، مدیران ارشد بنفش و ادمین قرمز میشود) It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
20-07-2016, 12:45 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2016, 01:27 PM توسط szeinalilathori.
دلیل ویرایش: اشتباه در نقل قول
)
(20-07-2016, 12:24 PM)automotive نوشته: @szeinalilathori سلام مجدد بابت دلگرمیتون ممنونم. حتما به راهنمایی هاتون عمل میکنم. برای fall 2017 قصد اپلای دارم. مطمین هستید آزمون بعدی دی ماهه؟ من فکر میکردم ازمون بعدی میفته برای فروردین ماه. ارادتمند الهام |
|