05-11-2012, 03:12 PM
خب کد کجارو وارد کنم؟دانشگاهی که در آینده قراره براش اپلای کنم؟آخه الان برای هیچ جا هنوز اقدام نکردم.یکم بیشتر و واضح تر کمک کنین لطفا.
سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject
|
05-11-2012, 03:12 PM
خب کد کجارو وارد کنم؟دانشگاهی که در آینده قراره براش اپلای کنم؟آخه الان برای هیچ جا هنوز اقدام نکردم.یکم بیشتر و واضح تر کمک کنین لطفا.
05-11-2012, 04:40 PM
(05-11-2012, 03:12 PM)khorshid20 نوشته: خب کد کجارو وارد کنم؟دانشگاهی که در آینده قراره براش اپلای کنم؟آخه الان برای هیچ جا هنوز اقدام نکردم.یکم بیشتر و واضح تر کمک کنین لطفا.دانشگاهی که میخواین اپلای کنین جایی که فکرمیکنین شانستون خوبه براش. اگه جواب خوبی از استادی دارین اون دانشگاه گزینه ی خوبیه به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
06-11-2012, 09:19 PM
سلام من کارتمو گرفتم و چند تا سوال دارم:
1-روش نوشته REPORT TO TEST CENTER NO LATER THAN 8,30یعنی باید در ساعت مذکور اونجا باشم یا این ساعت شروع امتحانه؟ 2-در قسمت CORRECTION STUBچی بنویسم با توجه به پست های قبلیم که گفتم برای هیج دانشگاهی اقدام نکردم؟ 3-روز امتحان باید با خودمون عکس ببریم؟ 4-روز امتحان باید کپی این کارتو داشته باشیم؟ 5-در قسمت SCORE REPORT CODESچند تا آپشن دارهR=MOST RECENT SCORES,A=ALL SCORES,N=NONEمنظورش چیه؟ 6-در هر حال این کارکشن استاب رو باید با چی پر کنیم؟مداد؟خودکار؟... 7-اسم و فامیلمونو باید دوباره حرف به حرف تو جدول بنویسیم؟ 8-من که تو ETSهم ثبت نام کردم و می تونم از تو سایت کارتمو ببینم لازمه اونجا پرش کنم؟اگه پرش کنم چی می شه اگر نه چی میشه؟
1-امتحان اون ساعت شروع میشه یه ساعت قبلش اونجا باشین.
2-چهارتا محل برای graduate institution و department وجود داره. کدهای مربوط به دانشگاه هایی که میخواین نمره تون براشون ریپورت شه رو اونجا وارد کنین. 3-نه نمیخواد 4-خود کارت رو همراه داشته باشین. کپی رو برا خودتون نگه دارین. 5- لازم نیست در مورد اونا کاری کنین خودشم نوشته که اگه هیچ کدومو مشخص نکنین همه نمراتتون ریپورت میشه...فکر کنم برا اونا کاربرد داره که قبلا هم امتحان دادن و مثلا نمیخوان نمرات قبلیشون ریپورت شه یا نمیخوان کلا نمره ای ریپورت شه! 6-خودکار بهتره...بهرحال یه چیزی که واضح باشه. 7- اگه اشتباهه دوباره وارد کنین. 8- شما از طریف پروفایلتون کد دانشگاه هارو وارد کنین ولی فکر کنم این کارت رو هم پر کنین و اسکنش رو بفرستین. کار از محکم کاری عیب نمی کنه! بازم شاید دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
06-11-2012, 09:42 PM
(06-11-2012, 09:36 PM)blur نوشته: 1-امتحان اون ساعت شروع میشه یه ساعت قبلش اونجا باشین. کد دانشگاههارو باید از کجا بیارم؟اگه الان کد 4 تا جا رو بنویسم بعدا امکان اینکه تغییرش بدم نیست؟و اینکه هر وقت من در خواست دادم نتیجم میره براشون؟خب اگه از نتیجم راضی نباشم چی؟ (06-11-2012, 09:42 PM)khorshid20 نوشته: کد دانشگاههارو باید از کجا بیارم؟اگه الان کد 4 تا جا رو بنویسم بعدا امکان اینکه تغییرش بدم نیست؟و اینکه هر وقت من در خواست دادم نتیجم میره براشون؟خب اگه از نتیجم راضی نباشم چی؟از اینجا بگیرین یا از سایت خود دانشگاه ها. تا 24 ساعت قبل امتحان تصمیمتونو بگیرین بعدا وارد کنین. بعدش قابل عوض شدن نیست. نه اگه این قسمتو پر کنین دیگه حتما نمرات ریپورت میشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
06-11-2012, 11:50 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2012, 11:55 PM توسط Pink Floyd.)
درود
8:25 اونجا باشید، هر چند امتحان ساعت 9 زودتر شروع نمیشه. ضمنا 4 تا کد رو باید تا قبل از جمعه واسشون ایمیل کنی همراه با اسکن کارتت که توش کدها رو وارد کردی. عنوان ایمیل: مثلاً Score recipient correction for GRE Subject متن ایمیل: First Name: ... Last Name: ... Test Name: Subject - ... Test Date: 11/10/12 Registration Number: ... Test Center Number: 10669 :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
09-11-2012, 09:05 PM
من کپی نگرفتم.الان از 8 شب هم گذشته.فردا امتحانه.تو ets هم ثبت نام کردم.حالا چه کنم؟فردا می رسم کپی بگیرم؟اگه نداشته باشم کپی رو چی میشه؟
09-11-2012, 09:14 PM
(09-11-2012, 09:05 PM)khorshid20 نوشته: دوست من، فتوکپی نکردی مسئله ای نیست، فقط Registration Number و Test Center Number و Test Date رو یادداشت کن و نگه دار، چون بعدا نیاز خواهی داشت
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
08-12-2012, 11:53 AM
درود
امروز نمرات امتحان نوامبر برای دانشگاه ها ریپورت شد. روز دوشنبه می تونیم نمره هامون و ببینیم. امیدوارم نمره های خوبی بگیریم. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini |
|