08-12-2012, 09:53 PM
سلام.من 10 نوامبر/20 آبان سابجکت دادم.کی می تونم نتیجشو تو سایت ETSببینم؟
سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject
|
10-12-2012, 02:18 PM
سلام.710 شدم(58%).حالا به نظرتون توی رزومم اینو بنویسم یا خیلی ضایع است و پوئن منفی حساب میشه؟چه کنم؟
10-12-2012, 04:34 PM
سلام
خیلی نمره درخشانی نیست ولی نمره ی بدی هم نیست. بنظر من تو رزومه ت بنویس. معمولا 58% نمره ی جالبی نیست. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini (10-12-2012, 02:18 PM)khorshid20 نوشته: سلام.710 شدم(58%).حالا به نظرتون توی رزومم اینو بنویسم یا خیلی ضایع است و پوئن منفی حساب میشه؟چه کنم؟ درود بر شما، اگه داشتن نمره جی اریی سابجکت اجباریه که چاره ای نیست بنویسید اگه نه بنظرم ننویس اگرم میخای بنویسی 1- 2دانشگاه بنویس و بقیه رو ننویس، چون عموما سابجکت خیلی سوالاتش ریز و تخصصی نیستن بنابراین بالای 80- 70درصد انتظار میره که داشته باشید شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست.. سلام .خستهنباشید یه سوال داشتم .من واسه جیآرای سابجکت میخوام ثبت نام کنم .تو یه سایت خوندم ۲۹ فروردین تاریخش هست ولی تو سایت سازمان سنجش یا ETS چیزی ندیدم.از کجا باید مطمئن بشم ؟اصلا از کجا باید ثبت نم کنم؟ چرا دقیق اطلاع رسانی نمیکنن؟مرسی
ویرایش توسط MaMi؛ تبدیل فینگلیش به فارسی
(18-02-2013, 03:25 PM)goli.salimian نوشته: salam .khastenabashid ye soal dashtam .man vase GRE subject mikham sabte nam konam .too ye site khoondam 29 farvardin tarikhesh hast vali too site sazman sanjesh ya ets chizi nadidam.az koja bayad motmaen besham ?aslan az koja bayad sabte nam konam? chera daghigh ettela resani nemikonan?mercاین تاریخ های برگزاری سابجکت هست...فکر میکنم باید از خود ETS ثبت نام کنید ولی خب قبلش باید مطمئن شید که سنجش برگزار میکنه یا نه. که اونم باید مرتبا سایتشون رو چک کنید و تماس بگیرین سوال کنید...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
18-02-2013, 05:36 PM
(18-02-2013, 03:25 PM)goli.salimian نوشته: دوست من، برای ثبت نام در آزمون باید از طریق سایت ETS اقدام کنید و وجه آزمون رو از طریق کارت اعتباری به صورت مستقیم برای ETS پرداخت کنید. معمولا حدود 2 الی 3 ماه قبل از آزمون، تاریخ آزمون در سایت ETS قابل مشاهده است. بعد از ثبت نام در سایت ETS، با ایجاد پروفایلی در سایت سنجش، ثبت نام خودتون رو تکمیل خواهید کرد (البته معمولا سایت سنجش برای ثبت نام آزمون، حدود 2 ماه قبل از آزمون باز خواهد شد).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
03-03-2013, 04:26 AM
سلام .من قبلا تو سایت etsثبت نام کرده بودم و از طریق سنجش ثبت نام کردم(دوره قبلی).الان که میرم تو سایت ets برای ثبت نام تو قسمت آدرس،آدرس karimkhan st...رو زده.حالا من اونو عوض کنم یا بذارم همون آدرس سازمان سنجش بمونه؟
03-03-2013, 10:16 AM
مشکلی نیست، ETS برای راحتی کار خودش، تمامی کارنامه های کاغذی آزمون GRE رو به آدرس سازمان سنجش ارسال میکنه که شما میتونید با مراجعه به سازمان سنجش، اون کارنامه رو دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
دوستان این دزسته که GRE سابجکت Computer Science برای آخرین بار در آپریل 2013 برگزار میشه و بعد از این دیگه در هیچ جای دنیا برگزار نمیشه. بقیه سابجکت ها کماکان ادامه خواهند داشت.اگر صحت داره بعد از آپریل برای رشته برق باید کدوم فیلدش رو ثبت نام کنیم؟
|
|