28-01-2014, 06:47 PM
(28-01-2014, 06:33 PM)'leshek' نوشته: من امتحان 19 بهمن را میخوام کنسل کنم و موسسه ای که از طریق اون پول پرداخت کردم درخواست یک تاییدیه از ETS مبنی بر این که تست کنسل شده داره آیا ETS چنین نامه ای رو میده ؟
سلام
تلفني كه درخواست كنسلي شد ما درخواست نامه نكرديم و با يك تلفن كنسل شد. موسسه اگر خيلي نگرانه صحت صحبت شماست از داخل خود موسسه كنسل كنيد كه شاهد باشند. من بعيد ميدونم نامه ايي داده شه. ولي ميتونيد از ETSبپرسيد. در مورد كارت \ من كارتم دم دستم بود اما حضور ذهن ندارم كه از كارت چيزي پرسيد يا خير. اگر نياز باشه به نظر ميرسه از خود همون موسسه اقدام كنيد بهتره البته اگر قبول كنند چون مشخصات كارت هم دم دستتونه.
شادزي
تلفني كه درخواست كنسلي شد ما درخواست نامه نكرديم و با يك تلفن كنسل شد. موسسه اگر خيلي نگرانه صحت صحبت شماست از داخل خود موسسه كنسل كنيد كه شاهد باشند. من بعيد ميدونم نامه ايي داده شه. ولي ميتونيد از ETSبپرسيد. در مورد كارت \ من كارتم دم دستم بود اما حضور ذهن ندارم كه از كارت چيزي پرسيد يا خير. اگر نياز باشه به نظر ميرسه از خود همون موسسه اقدام كنيد بهتره البته اگر قبول كنند چون مشخصات كارت هم دم دستتونه.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull