07-04-2018, 11:05 PM
سلام برای معافیت فتق. من دانشجو هستم آیا میتوانم اقدام کنم؟ یا باید تحصیلم تمام بشه. دانشجو هستم. و
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
07-04-2018, 11:05 PM
سلام برای معافیت فتق. من دانشجو هستم آیا میتوانم اقدام کنم؟ یا باید تحصیلم تمام بشه. دانشجو هستم. و
07-04-2018, 11:31 PM
(05-04-2018, 09:25 PM) نوشته: خب اخه به من نامه اي دادن دستم ك والا اول به پزشک معتمد مراجعه میکنید بعد بیمارستان و در نهایت کمیسیون. این روندی که شما می فرمایید رو من بی اطلاع هستم. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
07-04-2018, 11:38 PM
(07-04-2018, 11:05 PM)khabat2858 نوشته: سلام برای معافیت فتق. من دانشجو هستم آیا میتوانم اقدام کنم؟ یا باید تحصیلم تمام بشه. دانشجو هستم. و سلام خیر در لیست وجود ندارد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
07-04-2018, 11:41 PM
(07-04-2018, 02:46 PM) نوشته: سلام سه بار سابقه پنومتوراکس خود بخودی دارم وچهار بار روی قفسه سینم جراحی انجام شده باتوجه اینکه الان کضعیت نرمالی دارم آیا معاف دایم هستم؟ سلام بند 9: سابقه پنوموتوراكس خودبخودي: الف) تكرار شونده ( بيش از يك بار) : معاف دائم ب) يك بار تأييد شده : معاف ازخدمات رزمي اگر سابقه شما تایید شود بله. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
07-04-2018, 11:43 PM
(05-04-2018, 10:28 PM)Pouyafarokhzad نوشته: سلام خسته نباشید سلام باید در مراکز اعلام شده و بیمارستان خود سازمان صورت بپذیره. این مورد کاملا پزشکی است، اگر با معاینه مشخص میشود که معاینه خواهند کرد اما اگر فقط با آزمایش مشخص میشود که فقط نتیجه آزمایشها را بررسی میکنند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
08-04-2018, 12:51 PM
(07-04-2018, 11:41 PM)automotive نوشته:دوست عزیز ممنون بابت پاسختون در مورد معافیتم طبق قانون شکی نیست نگرانی من بخاطر استرس هایی هست که دوستان وارد کردند چون طبق قانون مشمول معافیت دائم میشدن ولی باز هم معاف از رزم شدن.آیا شانسی هستش گرفتن معافیت ؟آیا پزشکان طبق قانون عمل میکنند یا طبق دستور مقامات بالا مبنی بر کمبود یا مازاد سرباز(07-04-2018, 02:46 PM) نوشته: سلام سه بار سابقه پنومتوراکس خود بخودی دارم وچهار بار روی قفسه سینم جراحی انجام شده باتوجه اینکه الان کضعیت نرمالی دارم آیا معاف دایم هستم؟ ممنون میشم دوستان جواب سربسته و روراست بدن./.
08-04-2018, 03:22 PM
(08-04-2018, 12:51 PM) نوشته: سلامدوست عزیز ممنون بابت پاسختون در مورد معافیتم طبق قانون شکی نیست نگرانی من بخاطر استرس هایی هست که دوستان وارد کردند چون طبق قانون مشمول معافیت دائم میشدن ولی باز هم معاف از رزم شدن.آیا شانسی هستش گرفتن معافیت ؟آیا پزشکان طبق قانون عمل میکنند یا طبق دستور مقامات بالا مبنی بر کمبود یا مازاد سرباز ممنون میشم دوستان جواب سربسته و روراست بدن./. [/quote] بله احتمال معاف شدن شما وجود دارد. در سلیقهای بودن نظر کمیسیون در بخشی از بیماریها و موارد شکی نیست اما اینکه از بالا دستور بدهند که معاف نکنید کمی دور از انتظار است. اگر مشکلی برای شما یا هر سرباز دیگری در حین انجام وظیفه پیش بیاید مقامات باید پاسخگو باشند، فرضا کسی که مشکل قلبی دارد و شدت آن بالا باشد، بنا به گفته شما ایشان را اعزام کنند، اگر ایست قلبی کند مقصر اصلی کمیسیون خواهد بود و حال اینکه تمامی مدارک پزشکی وجود دارد. تا این حد قانون شکنی وجود ندارد. نکته مهم: فقط جهت اطلاع شما عرض میکنم که خود آیین نامه نسبت به سالهای گذشته به شدت سختگیری بیشتری دارد در حدی که از تصور خارج است. مثلا سن کفالت پدر از 60 سال به 70 سال رسیده است، در تمامی موارد پزشکی و کفالت این سخت گیری بیش از حد در آییننامه جدید مشاهده میشود و نیازی به قانون شکنی نیست، خود این آییننامه به تنهایی درصد بسیار زیادی از افرادی که در گذشته معاف میشدند را به خدمت سربازی اعزام خواهد کرد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
09-04-2018, 01:09 PM
سلام خسته نباشید.من یه ماهی هست که متوجه شدم بیماری اسپوندیلیت انکلوزان دارم.دکتر بهم گفته که ستون فقراتم به شدت کج شده و باید اتل ببندم و لگنم هم مشکوک هست.از ازمایشایی که دادم مشخص شد بیماری رو به طور ارثی از پدرم بهم رسیده چون پدرم هم این بیماری رو داره.بنده بیماری سینوزیت و اگزما و افسردگی هم دارم و حدود یک ماه در اسایشگاه روانی بستری بودم.ایا شانسی برای معافیت دائم دارم؟ممنون میشم پاسخ دهید چون بسیار استرس شدید دارم.با تشکر
09-04-2018, 04:02 PM
(09-04-2018, 01:09 PM) نوشته: سلام خسته نباشید.من یه ماهی هست که متوجه شدم بیماری اسپوندیلیت انکلوزان دارم.دکتر بهم گفته که ستون فقراتم به شدت کج شده و باید اتل ببندم و لگنم هم مشکوک هست.از ازمایشایی که دادم مشخص شد بیماری رو به طور ارثی از پدرم بهم رسیده چون پدرم هم این بیماری رو داره.بنده بیماری سینوزیت و اگزما و افسردگی هم دارم و حدود یک ماه در اسایشگاه روانی بستری بودم.ایا شانسی برای معافیت دائم دارم؟ممنون میشم پاسخ دهید چون بسیار استرس شدید دارم.با تشکر بخش هشتم : بيماري هاي استخوان (اسكلت) بند 1: انحرافات ستون فقرات مادرزادي يا اكتسابي : الف)کيفوز توراسيک بالاي 70 درجه و کيفوز توراکو لومبار بالاي30 درجه : معاف دائم ب) کيفوز توراسيک بين 70-50 درجه : معاف از خدمات رزمي ج) کيفوز توراکو لومبار بين 30-10 درجه : معاف از خدمات رزمي د) اسکوليوز بيش از 30 درجه : معاف دائم هـ) اسکوليوز بين 30-20 درجه : معاف از خدمات رزمي تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر اسكوليوز بين 20 تا 45 درجه : معاف از خدمات رزمي بخش ششم : بيماري هاي جراحي مغز واعصاب بند 1: اسپوند يلوليزيس واسپونديلوليستزيس و رتروليستزيس : الف) اسپوند يلوليزيس با هر درجه همراه با اختلال و علائم عصبي : معاف دائم ب) اسپوند يلوليزيس بدون اختلال و علائم عصبي : معاف از خدمات رزمي ج) اسپوند يلوليستزيس همراه با Bulge ديسك و يا ديسك دهيدراته همراه با عوارض عصبي : معاف دائم د) اسپوند يلوليستزيس درجه يك وبدون اختلال و عوارض عصبي : معاف از خدمات رزمي ه) رتروليستزيس همراه با علائم اختلال و علائم عصبي : معاف دائم بند 2: اختلالات خلقي : الف)ابتلا به بيماري دوقطبي نوع يك در هر مرحله و فاز : معاف دائم ب) اختلال افسردگي اساسي : معاف دائم ج) انواع اختلال خلقي افسردگي خفيف (ديس تايمي و سايكلو تايمي ) ، اختلال خلقي دو قطبي نوع دوّم (هايپومانيا) در صورتيكه با دارو تحت كنترل بوده و يا تهديد كننده خود و اطرافيان نباشد : معاف از خدمات رزمي د) در صورتيکه حداقل شش ماه از حمله حاد(اولين حمله حاد مانيا) و افسردگي گذشته باشد و هيچگونه علامتي نداشته باشد : معاف از خدمات رزمي برای اگزمای پوستی نیز در مواردی معافیت صادر میشود، به هر حال به دلیل کلی بودن سوال و نداشتن مرجع از پاسخ صریح معذورم، فقط امیدوارم به راحتی معافیت دریافت کنید، یادتان باشد تمامی بیماریهای خود را به پزشک اعلام کنید و برای معافیت تک تک آنها پیگیر باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
09-04-2018, 07:07 PM
سلام اقاييوقتتون بخير من دچار اسكوليوز حدود ٥٥درجه دارم اس شكل و الان ٣ماه هست كه در حال خدمت سربازي هستم كه طبق قانون من معاف ميشم و از يك جهت ترس دارم كه منو معاف نكنن چون حتي نشستنم كلافم ميكنه يعني بعضي موقع ها نقطه اي درد ميگيره ميسوزه يكي از كتفام پوستش سر هست كلا كلافم كرده اين كمر درد و بعضي اوقات هم دنده ام كه متصل شده به ستون فقراتم توي يك نقطه درد ميكنه شما چي دستور ميدين و هزينه جراحي هم برام مشكله
پيشنهاد من اين بود كه اول معافي بگيرم كه اميدوارم بگيرم بعدش برم واسه درمان شما چي پيشنهاد ميكنين با حركت اصلاحي درست ميشه برنميگرده به قبل؟ |
|