(28-07-2016, 12:03 PM)مهمان نوشته: بنده با مدرک تحصیلی دیپلم دارای بیماری ژنووارم هستم ... برای گرفتن معافی از دانشگاه انصراف دادم ...سلام
خودم نمی دونم واقعا زانو هام چ قدر فاصله داره ... هر دکتری هم رفتم یه چیز گفت
طبق قوانین با مدرک دیپلم اگه فاصله زانو ها 12 سانتی متر به بالا باشه معاف دائم هستش ...
ولی با این حال من سری اول ک رفتم شورا دکتری ک اونجا نشسته بود یه نگاه بهم انداخت گفت برو بیرون
بعد اومدن اسم هارو خوندن واسه من گفتن معاف از رزم
من خییییییییییییییییییلی ناراحت شدم
واسه همین به رای شورا اعتراض کردم
بعدش نامه معرفی به بیمارستان 501 اومد
رفتم اونجا دکتر بیمارستان منو معاینه کرد و برام نوشت فاصله زانو ها بالای 12 سانت است ( یعنی معاف دائم )
عکس هم از زانو هام گرفتم و ضمیمه پرونده کرد
حالا قرار هست نامه دعوت به شورای عالی برام بیاد
خیییییییییییییییییییلی استرس دارم
حالا شما لطف کن بگو چند درصد احتمال معافی هست ؟؟
آخه من برای گرفتن این معافی ریسک بزرگی کردم و از دانشگاه انصراف دادم
همچنین اگه توصیه یا نصیحت یا نکته ای یا ... برام داری حتما بگو
خدا خیرت بدهد ...
شما روز کمیسیون شلوار تنگ بپوش که هم فاصله خوب معلوم شه که دست رد کردند گیر نکنه به شلوار و هم تا جاییم که میتونی فشار بیار زانوها فاصله بگیره ولی نفهمن که داری کلک میزنی تو خونه تمرین کن در چه حالتی فاصله زیاد میشه و صاف هم ایستادی و همچنین انواع شلوار رو تست کن و مقدار بالا بردن و بستن کمر بند که کمرت سفت بشه بتونی فشار رو وارد کنی پایین و نفهمن!!!چون معاینه میکنند و متقاضی معافیت این بیماری بالاست نمیشه گفت چند درصد معاف هستید... در اخر توکل کنید به خدا اگر اذیت نکنند و شما هم تلاشتو کنی احتمال معافی است.
در مورد دانشگاه هم خیالت راحت اگر دانشگاه آزاد هستی معاف نشدی برمیگردی دانشگاه و معافیت تحصیلی میدن یکبار حق انصراف داری هزینه انصرافتم پس میگیری از دانشگاه!