09-10-2017, 07:30 PM
سلام ببخشید من امروز رفتم پیش دکترمیاد همه مریضی روو توضیح دادم و گفت برید ده روز دیگه جواب میدم و گفت نیاز ی کمیسیون نیست خواستم ببینم چرا گفت نیاز به کمیسیون نیست و آیا معافم یا خیر
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
09-10-2017, 07:30 PM
سلام ببخشید من امروز رفتم پیش دکترمیاد همه مریضی روو توضیح دادم و گفت برید ده روز دیگه جواب میدم و گفت نیاز ی کمیسیون نیست خواستم ببینم چرا گفت نیاز به کمیسیون نیست و آیا معافم یا خیر
09-10-2017, 08:53 PM
(09-10-2017, 07:30 PM)مهمان نوشته: سلام ببخشید من امروز رفتم پیش دکترمیاد همه مریضی روو توضیح دادم و گفت برید ده روز دیگه جواب میدم و گفت نیاز ی کمیسیون نیست خواستم ببینم چرا گفت نیاز به کمیسیون نیست و آیا معافم یا خیر سلام بدون نظر کمیسیون پزشکی احدی معافیت را دریافت نخواهد کرد، این روال اداری کار است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
10-10-2017, 12:52 PM
(09-10-2017, 04:03 PM)automotive نوشته: سلام ممنون. حالا اگر بگم که بخاطر یک و نیم میلیون تومان پول بستری، بیخیاله بستری شدم، اونها میتوانند اینطور بگویند که نه باید بستری شوی، و دوباره مرا به بیمارستان ارجاع دهند؟ یا اینکه حضور در جلسه شورا مرحله آخر است و فقط به منزله صدور رای اعزام عادی یا معاف از رزم میباشد و آنها دوباره نمیتوانند من را به بیمارستان ارجاع دهند؟
10-10-2017, 01:28 PM
(10-10-2017, 12:52 PM)مهمان نوشته: ممنون. حالا اگر بگم که بخاطر یک و نیم میلیون تومان پول بستری، بیخیاله بستری شدم، اونها میتوانند اینطور بگویند که نه باید بستری شوی، و دوباره مرا به بیمارستان ارجاع دهند؟ یا اینکه حضور در جلسه شورا مرحله آخر است و فقط به منزله صدور رای اعزام عادی یا معاف از رزم میباشد و آنها دوباره نمیتوانند من را به بیمارستان ارجاع دهند؟ از این موضوع بیاطلاع هستم. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
10-10-2017, 06:30 PM
(10-10-2017, 12:52 PM)مهمان نوشته: ممنون. حالا اگر بگم که بخاطر یک و نیم میلیون تومان پول بستری، بیخیاله بستری شدم، اونها میتوانند اینطور بگویند که نه باید بستری شوی، و دوباره مرا به بیمارستان ارجاع دهند؟ یا اینکه حضور در جلسه شورا مرحله آخر است و فقط به منزله صدور رای اعزام عادی یا معاف از رزم میباشد و آنها دوباره نمیتوانند من را به بیمارستان ارجاع دهند؟سلام دوست عزیز ببین هرچیزی ممکن است اتفاق بیفتد در کل روال معمولی نیست و نظر اکثریت این 3 دکتر نظر کمسیون می باشد ممکن است شما را معاف دائم بکنند ممکن است حتی شما را معاف از رزم هم نکنند قطعا شما تاکید کن که هزینه ای که برای بیمارستان است را ندارید که نخواهند شما را دوباره به بیمارستان ارجاع دهند اگر معاف دائم شدید که خوب خدا را شکر اما اگر معاف نکردند شما می توانید به رای کمسیون اعتراض بزنید و اون موقع نظر شورای عالی که پزشک بیمارستان است نظر آخر و قطعی است If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok
11-10-2017, 01:08 AM
سلام خسته نباشید. تشخیص دکترها برای کمر درد من فتخ دیسک کمر است. آیا فتخ دیسک قطعا اشاره به هرنیشن دارد؟یا ممکن است خود فتخ خفیف بوده و به عنوان هرنیشن حساب نشود. با توجه به اینکه من پرولپس دریچه میترال و Panic Disorder هم دارم صلاح است که همزمان نسبت به هر سه آنها برای معافیت اغدام کنم یا نه؟؟؟
با تشکر
11-10-2017, 09:58 AM
(11-10-2017, 01:08 AM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید. تشخیص دکترها برای کمر درد من فتخ دیسک کمر است. آیا فتخ دیسک قطعا اشاره به هرنیشن دارد؟یا ممکن است خود فتخ خفیف بوده و به عنوان هرنیشن حساب نشود. با توجه به اینکه من پرولپس دریچه میترال و Panic Disorder هم دارم صلاح است که همزمان نسبت به هر سه آنها برای معافیت اغدام کنم یا نه؟؟؟ سلام دیسک کمر بند 2: انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم ( در مورد بيماران عمل نشده ،انجام MRI ستون فقرات در مراكز درماني نظامي و يا دانشگاهي ضروري مي باشد و مواردي كه ممنوعيت داشته باشد از ميلوگرافي استفاده شود ) تمامی موارد معافیت دیسک کمر را در لینک زیر مطالعه کنید. منبع: بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب قلب بند 1: عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلّح يا دانشگاهي : معاف دائم تبصره 1: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر در صورت نداشتن اختلال عملكرد ي قلب : معاف از خدمات رزمي تبصره2: پرولاپس دريچهايكه منجربهنارسائي نشده باشد و يا داراي نارسائي دريچه اي MR-PR درحد (Trivial ) يا TR در حد(+1 يا Mild ) باشد : معافازخدمات رزمي منبع: بخش پانزدهم: بيماري هاي قلب و عروق اختلال اضطراب (Panic Disorder) بند 4: اختلال وسواس (OCD) ، اختلال پانيك ، اختلال اضطراب ، فوبيا يا PTSD يا سايراختلالات اضطرابي : الف) نوع شديد مقاوم به درمان : معاف دائم ب) نوع خفيف : معاف از خدمات رزمي منبع: بخش پنجم : بيماري هاي اعصاب و روان برای هر سه مورد، همزمان اقدام کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
11-10-2017, 11:39 AM
(10-10-2017, 06:30 PM)Elesaar نوشته: سلام دوست عزیز متشکر دوست عزیز. برای معاف دایم که اصلا فکر نمیکنم اقدام کنند چون فشارم را در برگ دکتر نوشته است 10-14 که معاف از رزم را طبق قوانین موجود شامل میشود. به هرحال من با صداقت انچه هست میگم و اصلا اگر معاف از رزم هم نکنند باز راضی هستم. صداقت اولیه ای که به خرج دادم و در برگ معاینه اولیه صادقانه جواب دادم من رو به دردسر انداخت هم وقتم تلف شد هم هزینه شد برام. باتشکر
12-10-2017, 02:49 AM
سلام
من mri گرفتم هم ارتوروز کمر دارم هم تنگی کانال نخاع متوسط کف پام هم تخت درد شدید دارم تو ناحیه کمر و لگنم و پاهام همیشه شدیدا خسته ایا برای معافیت پزشکی تاثیری داره؟
13-10-2017, 01:37 AM
سلام
یه سوال اگه معافیت از طریق چشم باشه اونم بند 30 ینی گلوکوم پزشک و...همه هم تایید کنن ک اقا من گلوکوم دارم اونوقت میتونم گواهینامه داشته باشم یا ن ؟؟؟ |
|