15-06-2016, 02:30 AM
دوستان گفتنی ها رو گفتند، من به نکته ای که بنظرم میرسه، اشاره کنم؛
شما اول از همه برو دنبال کارهای معافیت تحصیلی (اگر پایان خدمت/کارت معافیت نداری) که بتونی بعدش گذرنامه دریافت کنی، چون برای صدور I20 دانشگاه به اسکن گذرنامه شما نیاز داره. ضمن اینکه برای وقت گرفتن نیازی به I20 نداری، تنها به شماره گذرنامه نیاز داری و شماره DS-160 - در مورد شماره DS-160 هم پیشتر اشاره کردم که شما میتونید فرم DS-160 رو شروع کنید و بعد از طی چند مرحله اولیه، فرم رو ذخیره و با شماره اون، اقدام به اخذ وقت کنید.
راستش این سوال، سوال بسیاری از دوستان هست، یک عده میگن اینها باگ سایت هستش و عده دیگه ای میگن که یکسری از دوستان (نمیدونم چجوری!)ین وقت ها رو در کسری از ثانیه، میگیرند. به طور معمول، وقتی وقتی آزاد باشه، شما باید بتونید در تقویم موجود در اکانت تون ببیند، مگر اینکه قبل از شما، فرد دیگه ای اون وقت رو گرفته باشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.