10-05-2012, 09:58 PM
(10-05-2012, 09:51 PM)akbar_saeedi نوشته: بنده در حین امریه میخوام اپلای کنم،نمیدونم اونموقع میزارن مدارکمو آزاد کنم یا نه،اگرم بذارن من نمیخوام!! چون میخوام با ریزنمرات غیررسمی اپلای کنم بعد پذیرش گرفتن و جواب حتمی از طریق سامانه نشا بدون دادن پول مدارک،ی سندی وثیقه ای..ب ارزش ظاهرا 5 تومن بذارم گرو..و مدارک رسمی بگیرم و ببرملطفا قبل از ارسال سوال، تاپیک مربوطه را مطالعه کنید. پاسخ شما در مورد اپلای کردن با ریزنمرات غیررسمی در همین تاپیک موجود است...
حالا این پروسه مشکل حاد خاصی میتونه داشته باشه؟اکثر دانشگاهها مدارک غیررسمی رو قبول میکنن،درسته؟
طبق روند معمول، نباید مشکل حاد خاصی پیش بیاد، مگر اینکه تا اون زمان که شما اقدام خواهی کرد، قوانین تغییر کنه.
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.