(06-01-2014, 02:19 PM)'Elias.Saber' نوشته:ممنون Charming عزیز
یه مورد دیگه که منو گیج و البته کمی هم نگران کرده( با توجه به ددلاین دانشگاه های کانادا که تا ۱۵ ژانویه هست) اینه که ارسال این مدارک به دانشگاه مقصد دقیقا چطور هست. اول باید آنلاین اپلای بشه و اگه پذیرش گرفتم بعدش مدارک رو ارسال میکنم یا باید تا قبل از ددلاین هم آنلاین اپلای کنم و هم مدارک به دانشگاه برسه؟(من فکر میکردم مورد اول درسته و ددلاین فقط مربوط به آنلاین اپلای هست و بعد از گرفتن جواب باید مداک پست بشه ولی الان به شک افتادم) به دانشگاه ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن
این موارد در مورد آلمان به چه صورت هست؟
من کشورهای اروپایی رونمیدونم ولی فک کنم این شرایط برای هر دانشگاه متفاوت بشه و بهترین مرجع همونREQUIREMENT هایی هست که تو سایت نوشته
از امروز دانشگاهها باز میشه و جوابتون رو میدن ولی شما هر چی تو قسمت REQUIREMENT FOR APPLY نوشته همون رو اجرا کن
خیر منظور از ددلاین زمانی هست که باید تمام مدارک رو براشون فرستاده باشی(یعنی اگر مثلا ریزنمرات رو خواسته دانشگاه باید بفرستی) اینطور نیست که بعد ددلاین بفرستی و قبول کنن مگر دانشگاه یه چیز دیگه نوشته باشه:
مثلا نوشته باشه مدارک فقط انلاین بعد پذیرش اصلش رو بیار یا پست کن...
شما منتظر نباش و زودی برو اون قسمت رو تو سایت پیدا کن ببین چی نوشته (دانشگاه به دانشگاه) فرق داره اگه گفته باید پست کنی حتما این کار رو بکن...در ضمن نگران نباش میرسه تا ددلاین مدارکت البته اگه زود بجنبی.
از امروز دانشگاهها باز میشه و جوابتون رو میدن ولی شما هر چی تو قسمت REQUIREMENT FOR APPLY نوشته همون رو اجرا کن
خیر منظور از ددلاین زمانی هست که باید تمام مدارک رو براشون فرستاده باشی(یعنی اگر مثلا ریزنمرات رو خواسته دانشگاه باید بفرستی) اینطور نیست که بعد ددلاین بفرستی و قبول کنن مگر دانشگاه یه چیز دیگه نوشته باشه:
مثلا نوشته باشه مدارک فقط انلاین بعد پذیرش اصلش رو بیار یا پست کن...
شما منتظر نباش و زودی برو اون قسمت رو تو سایت پیدا کن ببین چی نوشته (دانشگاه به دانشگاه) فرق داره اگه گفته باید پست کنی حتما این کار رو بکن...در ضمن نگران نباش میرسه تا ددلاین مدارکت البته اگه زود بجنبی.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.