(02-10-2012, 04:11 PM)arvin67 نوشته:دوست من، همونطوری که در این ارسال هم اشاره شده است، شما 24 ساعت پس از ارسال مدارک میتونید، برگه المثنی برگه سبز رو دریافت کنید (البته به این مورد توجه داشته باشید که بعضی مواقع دفاتر پلیس +10، مدارک رو به صورت هفتگی وارد میکنند!) به نظر من میتونید با مراجعه به همون دفتری که از اون طریق مدارکتون رو ارسال کردید، پیگیری کنید و ازشون بخواهید که، اگر مدارک رو ارسال نکرده اند، این کار رو انجام بدهند. یکم هم اصرار چاشنی کارتون کنیدمن 10 مهر دفترچه رو فرستادم.امروز 11 مهر رفتم گفتن برگ سبزت نیومده. من بشدت به این برگه تا فردا نیاز دارم واسه گرفتن امریه
حالا 2تا سوال: 1.چرا امروز نیومده بوده؟ 2.چقدر احتمال میدین فردا بیاد؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.