27-12-2011, 01:44 AM
(16-12-2011, 02:24 AM)AVA نوشته: تا اونجاییکه که من می دونم سبک رفرنس دهی به شیوه ونکوور، هاروارد و APA بیش از همه رایج هست.
and Chicago!
سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات
|
27-12-2011, 01:44 AM
(16-12-2011, 02:24 AM)AVA نوشته: تا اونجاییکه که من می دونم سبک رفرنس دهی به شیوه ونکوور، هاروارد و APA بیش از همه رایج هست. and Chicago!
21-01-2012, 07:56 PM
من با end note یه مشکلی دارم .....اونم اینه که......طبق فرمت مینویسه ولی اسم ژورنال طبق فرمت نیست.....مثلا
journal of power sources را باید به صورت "j power sources" بنویسد که به شکل کامل آن مینوسه(journal of power sources) چظور حل میشه؟ با تشکر
21-01-2012, 10:02 PM
سلام، ببینید با انجام مراحل زیر درست میشه،
بر روی Tools کلیک کنید، در این قسمت روی Open Terms Lists و سپس روی Journals Term List کلیک نمایید، در پینجره باز شده، قسمت Terms ژورنالی که مخفف آن صحیح نیست، را انتخاب کنید، در قسمت راست همین صفحه، روی Edit Term.... کلیک کنید در پنجره edit Journal اسم کامل ژورنال را وارد کنید، سپس اسم مخفف را وارد کنید و سپس Ok، بعد پنجره را close نمایید.
“Let Us Love One Another”
03-02-2012, 05:02 PM
سلام در فایل زیر نحوه رفرنس دهی به شیوه APA کاملا توضیح داده شده.فایل خیلی خوبیه.به من خیلی کمک کرد. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
08-03-2012, 09:01 PM
میشه لطفا بهم بگید منظورش از این جمله چیه؟
Any full or partial with-in text quoted material should include the relevant page number(s) with the source citation (e.g., Author & Author, 2008,p.1). Please also note the use of ampersand for within text citations contained in parentheses.
یعنی هر جمله ای که از مقاله کس دیگه استفاده کردم (با وجود تغییراتی که دادم)باید بگم که از کدوم صفحه مقالش بوده؟؟؟ یا دارم بد برداشت می کنم؟ مرسی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
08-03-2012, 09:13 PM
(08-03-2012, 09:01 PM)Nasim67 نوشته: میشه لطفا بهم بگید منظورش از این جمله چیه؟نسیم جان من که داشتم مقاله می نوشتم استادم گفت وقتی عین یک جمله (quoted sentence) رو از یک مقاله یا کتاب می نویسی باید حتما صفحه رو هم بگی. اما زمانی که مثلا یک مقاله رو خوندی و برداشت خودت رو از اون نوشتی مثلا گفتی این آقا از این روش استفاده کرده و به این نتیجه رسیده نیازی به ذکر صفحه نیست.
08-03-2012, 09:29 PM
خیلی ممنون m.ost عزیز.مطالبی که من از سایر مقالات استفاده کردم اغلب تعاریف کلی و به نوعی واضحات هستن.مثلا اینکه تعریف و مزایا و کاربرد فلان عامل چیه و در همون ها هم (حداقل تا جاییکه یادمه!!) جایی عین جمله رو نیاوردم تغییراتی دادم یا چیزهایی از خودم بنا به شرایط تحقیقم اضافه کردم.پس نیازی به ذکر صفحه دقیق نیست.با این توصیف،درست متوجه شدم؟
حالا اگه فرضا منظورشون این باشه که برای هر رفرنسی صفحه دقیق میخوان،وقتی سابمیت میکنم،ریوایز میخوره و میگه مثلا شماره صفحه بده.اینجوری بد میشه؟ " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
08-03-2012, 10:26 PM
فکر کنم درست متوجه شدی من که مقالمو رو فرستادم دو سه جا اشتباه کرده بودم و شماره صفحه رو نگفته بودم ولی وقتی برام ایمیل زدن که ریوایز کن چیزی در این مورد نگفتن. بعدش همرو اصلاح کردم فرستادم و تا حالا که خبری نیست ازشون. در مورد تعاریف هم من وقتی عین جمله اون تعریف رو نقل کردم شماره صفحه رو زدم. ولی وقتی که متن رو تغییر دادین فکر نکنم نیازی به شماره صفحه باشه. من تو مقالات رو هم که نگاه کردم مثلا وقتی میخواست یک تعریف رو بگه به این صورت گفته بود که فلانی این رو به این صورت تعریف کرده. عین کلمات رو نگفته بود و شماره صفحه رو نگفته بود. ولی میدونم که وقتی عین جملات رو نگفتین و به قول استادم برداشت خودتون رو از یک مقاله گفتین نیازی به شماره صفحه نیست. (در مورد بد شدن نمیدونم )
09-03-2012, 02:52 AM
نسیم جان نیازی نیست همه جا شماره صفحه ی مقاله رو بگید... همون طور که MOST گفتن فقط وقتی دارید مستقیم نقل قول میکنید نیاز هست به شماره صفحه....
مطمئنم این قضیه تهدیدی برای مقاله ی شما نیست راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
15-03-2012, 09:40 PM
این فایل یه منبع کامل برای رفرنس نویسی انگلیسی و فارسی است که حتی شامل چگونگی ارجاع به نقشه یا گفتگو و فایل های صوتی رو هم شامل میشه.
این فایل رو یکی از اساتیدم زمانی که دانشجوی دانشگاه شیراز بودم برای کمک به نوشتن سمینار کارشناسیمون درست کرد و در اختیار دانشجوها قرار داد و من تا الان خیلی ازش استفاده کردم. * فرمت رفرنس نویسی در این فایل Author-Date هست. Citation of a Reference.rar (اندازه 247.23 KB / تعداد دانلود: 195)
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما |
|