10-07-2012, 07:54 PM
شیوه رفرنس نویسی به شیوه ونکوور
سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات
|
در این سایت، نحوه رفرنس دهی در مقالات یا سایر نوشته های علمی رو با مثال به خوبی توضیح داده است (لازم است ذکر کنم که رفرنس دهی استفاده شده در این سایت روش APA است). هم چنین سایر بخش های این سایت مربوط به نگارش کلی مقالات علمی است.
منبع: دانشگاه Purdue The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
30-03-2013, 12:36 PM
سلام
من با اند نوت یک مشکل پیدا کردم اونم اینه که format bibliographyخاموش هست چه طوری روشنش کنم؟ سایتی هم هست که اسامی تمام ژورنال های فارسی و انگلیسی رو با اختصارات داشته باشه؟ در حال حاضر که مجلات داخلی هم طبق قوانین باید رفرنس دهی مقالات فارسی را هم به انگلیسی بنویسیم آیا باید به صورت دستی نوشت یا از طریق اند نوت هم می توان این ترجمه را انجام داد؟
همیشه آخر همه چیز خوب می شود اگر خوب نشد بدان آخر آن نرسیده است.(چارلی چاپلین)
ادیتور یه ژورنال برا ریوایز مقاله اینو گفته:
The reference mentioned in text should be numbering and superscript من ندیدم همچین چیزی...یکی دوتا هم از مقالاتشون دارم رفرنس دهیشون معمولیه...حالا نمی دونم این چجوریه! یعنی رفرنس معمولی بدم با یه عدد بالانویسی شده...بعد این عددو تو رفرنس های آخر بیارم؟ خب این اعداد به ترتیب اومدن تو متن باشن یا چی؟ اصلا تو فرمت ژورنال همچین چیزی نیست! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
18-04-2013, 10:58 PM
(18-04-2013, 03:06 PM)'blur' نوشته: ادیتور یه ژورنال برا ریوایز مقاله اینو گفته: بلور جان منم برداشتم مثل صحبت های خودته. یعنی در متن ریفرنس با اعداد بالا نویسی شده بدی و بعد به همون ترتیب در قسمت ریفرنسس بیاری.
حالا اگر ما اشتباه می کنیم، ممنون می شیم دوستان اصلاح کنن. مرسی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
19-04-2013, 10:54 AM
من هم از متن انگلیسی همین برداشت نسیم رو دارم، ولی کمتر دیدم که در مقالات از این فرمت برای رفرنسها استفاده کنند. به هر حال، اگر گفتند باید این طور باشه، مجبورید این فرمت رو رعایت کنید. ضمنا خیلی از کنفرانسها یا ژورنالها یک نمونه مقاله برای نشون دادن فرمت میگذارند. اگر نمونه رو گذاشتهاند، بهش مراجعه کنید تا ابهامات برطرف بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
درود
به نظر برای رفرنش دهی از نرم افزار MENDELEY استفاده کنید فوق العاده ست [img]images/smilies/smile.gif[/img] دیگه نیاز به تایپ کردن نیست مستقیم رفرنسو Import میکنه و سبک های مختلف رفرنس دهی رو هم داره در ضمن این نرم افزار یه کتابخانه مجازی برای فایل های PDF شماست و اونارو براتون به هر صورتی که بخواین Folder بندی میکنه قابلیت های مفید دیگه ای هم داره[img]images/smilies/smile.gif[/img] از سایت MENDELEY.com رایگان دانلود میشه برای نصب حتما به اینترنت وصل باشید
26-07-2013, 01:49 PM
من اگر ازجمله اي از مقالهx استفاده كنم كه ا ين جمله از مقاله y گرفته شده باشد من به كدومش بايد رفرنس بدم
26-07-2013, 01:53 PM
(26-07-2013, 01:49 PM)'shabnam1368' نوشته: من اگر ازجمله اي از مقالهx استفاده كنم كه ا ين جمله از مقاله y گرفته شده باشد من به كدومش بايد رفرنس بدم درود
چندان صحیح نیست که شما وقتی مقاله y رو مطالعه نکرده باشید به این مقاله رفرنس دهید. به هر حال بهتون پیشنهاد می کنم که اگر مقاله y رو معتبرتر می دونید درک خودتون رو از اون مقاله در مقاله خودتون ارائه کنید. نه برداشتی که از مقاله x در مورد مقالهy وجود داره. البته این کارها شما رو پروفشنال نشون می ده .
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
26-07-2013, 02:04 PM
ممنون
اگه من اون مقاله y رو پيدا نكردم به همون مقاله x (درحالي كه از يك منبع ديگر گرفته شده است)رفرنس بدم مشكلي بوجود نمياد ؟من سردرگم شدم دارم پايان نامه مو مي نويسم در مورد رفرنسا مشكل پيدا كردم كه ايا بايد به مقاله واسط رفرنس بدم يا مقاله اصلي ،در حالي كه مقاله اصلي رو نخونده ام |
|