12-01-2016, 01:28 AM
(11-01-2016, 11:04 PM)maryam.m نوشته: از راهنماییتون متشکرم
دلیل اینکه اول قصد دارم gre رو بدم به دلیل سخت تر بودنش هست و انرژی زیادی از آدم می بره و از اونطریق کار برای تافل راحت میشه، چند هفته ای هم هست که شروع کردم به خوندن. فکر می کنم 4 یا 5 ماه خوندن برای هر آزمون منطقی باشد.
یعنی با توجه به تجربه شما برای تافل 3 یا 4 ماه مطالعه کفایت می کند؟ که به این اشاره داشتید حداکثر تا آخر مهر آزمون رو بدهم.
و در مورد سوال دیگر شما، در یکی از پست های این انجمن خوانده بودم که اگر زودتر مدارک را ارسال کنید، شانس گرفتن مبلغ بیشتری برای فاند دارید. می خواستم صحتش رو از سایر دوستان هم بپرسم.
به نظرم سه ماه برای تافل کافی باشه. البته بستگی به سطح زبانتون داره. اما اگه از الان شروع کردین خب حتما میرسین تا شهریور. جزییات بیشتر رو در تاپیک تافل و GRE بپرسید دوستان بهتر از من میدونن. من که هر بار 1 ماه وقت گذاشتم.
در مورد سوال دومتون این توضیح مختصر رو بدم که روند بررسی پرونده ها در هر دانشگاه و حتی دانشکده فرق می کنه اما کلا دو دسته کلی میشه براش گفت:
دسته اول: دانشگاه هایی که به محض رسیدن هر پرونده بررسیش می کنن یعنی مثلا هر دو هفته جلسه میزارن و بررسی می کنن پرونده های رسیده تو اون دو هفته رو. در نتیجه حتی با ددلاین فبریه شما اگه دسامبر بفرستین ممکنه دو هفته بعد نتیجتون بیاد. البته این طور هم نیست مثلا سپتامبر بفرستین بررسی کنن. ولی خب نمیزارن همه رو باهم. در این موارد بعضا میگن زودتر بفرستین بهتره. من فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه چون به هر حال این دانشگاه ها یک سری استاندارد دارن که طبق اون حدودا میدونن چه سطحی ریجکته چه سطحی اکسپت. ضمنا اگر پرونده ای بین این دو حالت باشه صبر می کنن تا ددلاین که مقایسه کنن با بقیه. با اینکه تاثیر زود فرستادن بری ددلاین های دسامبر و اول ژانویه زیاد نیست اما برای ددلاین های فبریه و مارچ بهتره شما همون آخر دسامبر بفرستید. صبر کردن تا لحظه آخر کار خوبی نیست چون اینجا از حدود 20 دسامبر تا هفته اول ژانویه تعطیلات کریسمس و سال نو هستش و بعضی دانشکده ها یه بررسی کلی تو تعطیلات انجام میدن بعضی ها هم یک بار قبل تعطیلات یک بار بعدش. خلاصه کلام اینکه قابل پیش بینی نیست خیلی. چه بهتر که زودتر بفرستین که اگر تاثیری داره به نفع شما باشه.
دسته دوم: دانشکده هایی که صبر می کنن همه پرونده ها بیاد و بعد از ددلاین شروع به بررسی می کنن. در مورد اینها هیچ فرقی بین کسی که یک ماه زودتر میفرسته و کسی که شب ددلاین میفرسته نیست. به جای زودتر بررسی کردن ددلاین رو جلو میندازن. مثلا ددلاین های 1 دسامبر معمولا این طور هستن.
بسیار مهمه که موقع چک کردن ددلاین ها دقت کنید. چون بعضی دانشگاه ددلاین افرادی که فاند میخوان با افرادی که نیمخوان دو تاست. همیشه هم ددلاین کسایی که فاند میخوان یکی دو ماه زودتره. اگر در سایت دانشکده اعلام نشده دو ددلاین و نگفته جزو کدوم دسته بالا هستش (چون گاهی مینویسن) میتونید به graduate coordinator ایمیل بزنید بپرسید که آیا اگه من زودتر بفرستم نتیجم زودتر میاد یا خیر؟ اگر گفت بله منطقی اینه یک ماه یا دو هفته قبل ددلاین ارسال کنید.
موفق باشید