25-02-2016, 10:53 PM
با سلام،
به آکادمیا خوش آمدید،
جواب سوالاتتون به ترتیب،
یک موضوعی وجود داره به نام پذیرش مشروط، یعنی شما بدون ارائه کردن نمرهی زبان، دانشجوی دانشگاه محسوب میشوید، اما تا یک مدت زمان خاصی فرصت دارید تا نمرهی زبانتون رو به دانشگاه ارائه کنید، که مزایا و معایب خاص خودش رو داره،
بله، تفاوت وجود داره، ترم پاییز معمولا ترمی هستش که بیشتر دانشگاهها پذیرش دارند و فاند هم معمولا بیشتر در این ترم در اختیار دانشجوها قرار میگیرد، اگر ترم پاییز ترم اولتون باشه، میتوانید در اولیین تابستان، کارآموزیتون رو شروع کنید، که اگر ورودی بهار باشید نمیتوانید این کار را انجام بدهید.
اگر شما تبعه افغان هستید، و الآن تبعه ایران نشدید و شناسنامه شما ایرانی نیست و افغانی هستش، باید بگم دانشگاه های سوئد را مطمعن هستم، برای آلمان و کانادا هم شنیدم که مردم کشور افغانستان، سهمیه دارند و به شما بورس دولتی (از طورف دولت سوئد و ...) میدهند، اما از شرایط آن بیخبر هستم.
موفق باشید.
به آکادمیا خوش آمدید،
جواب سوالاتتون به ترتیب،
(25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: با سلام
من این ترم تحصیلی ترم آخرم هست. و میخوام همزمان با به اتمام رساندن کارشناسی، ایلتسم رو هم تیرماه بگیرم. من الان تازه متوجه شدم به ترم پاییز نمی رسم، ولی با این همه آیا هیچ کاری نمیشه کرد؟ با توجه به اینکه ایلتس ندارم؟ و آیا اینقدر تفاوت بین ترم بهار و پاییز هست که از ترم بهار بگذرم و برای پاییز 96 اقدام کنم. با توجه به اینکه واقعا احتیاج به فاند دارم و خودم به تنهایی باید هزینه هام رو پرداخت کنم.
یک موضوعی وجود داره به نام پذیرش مشروط، یعنی شما بدون ارائه کردن نمرهی زبان، دانشجوی دانشگاه محسوب میشوید، اما تا یک مدت زمان خاصی فرصت دارید تا نمرهی زبانتون رو به دانشگاه ارائه کنید، که مزایا و معایب خاص خودش رو داره،
بله، تفاوت وجود داره، ترم پاییز معمولا ترمی هستش که بیشتر دانشگاهها پذیرش دارند و فاند هم معمولا بیشتر در این ترم در اختیار دانشجوها قرار میگیرد، اگر ترم پاییز ترم اولتون باشه، میتوانید در اولیین تابستان، کارآموزیتون رو شروع کنید، که اگر ورودی بهار باشید نمیتوانید این کار را انجام بدهید.
(25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد دوم اینکه معدلم بالای 18 هست و از دانشگاه آزاد نجف آباد فارغ التحصیل میشم. میخوام با همکاری یکی از استادانم یه مقاله مروری به زبان انگلیسی بنویسم. قطعا از من وقت میگیره، آیا اصلا می صرفه که وقت بگذارم؟ شانسم چقدر بالا میره؟چرا نصرفه؟ اولویت با نمرهی زبان، معدل، افتخارات تحصیلی هست و بعد مقاله و کنفرانس، بهتر هستش که دوستان مجرب پاسخگوی این سوال شما باشند.
(25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد سوم اینکه من افغانستانی هستم و ایران زندگی میکنم، اینها بعدا تاثیری نمیگذاره؟ میتونم از ایران اقدام کنم؟ براشون مهم نیست؟
اگر شما تبعه افغان هستید، و الآن تبعه ایران نشدید و شناسنامه شما ایرانی نیست و افغانی هستش، باید بگم دانشگاه های سوئد را مطمعن هستم، برای آلمان و کانادا هم شنیدم که مردم کشور افغانستان، سهمیه دارند و به شما بورس دولتی (از طورف دولت سوئد و ...) میدهند، اما از شرایط آن بیخبر هستم.
(25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد چهارم اینکه من حقیقا می ترسم که اونجا از نظر درسی کم بیارم و نتونم پاس کنم و عقب بیفتم. فکر میکنم که سیستم شب امتحانی که اینطوری بالا اومدم و عملا دانش زیادی ندارم، اونجا مایه دردسرم خواهد شد و در رنج و عذاب درس خوندن خواهم بود. اونایی که رفتن واقعا این براشون مسئله ساز نبوده؟این موضوع را هم بهتر هستش دوتان مجرب پاسخ گو باشند
موفق باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید