14-10-2017, 06:57 PM
(14-10-2017, 01:05 PM)urbanplan نوشته: سلام و خسته نباشید ممنون بابت وقتی که میگذارید و این متن رو میخونید.من لیسانس عمران با معدل 13دارم و فوق لیسانس برنامه ریزی شهری با معدل 16 از دانشگاه آزاد یک مقاله از پایان نامم که موضوع خیلی خوبی داره تو هفته اخیر استخراج کردم اما هنوز جایی نفرستادم نیاز به یک مقاله دیگه هم دارم . در حال گذراندن دوره آیلتس
هستم البته الان در حد 5.5 هست سطح زبانم.قصدم گرفتن فاند از اروپا یا کانادا هست.متاسفانه به علت راهنمایی های اشتباه خیلی زمان از دست دادم.چند تا سوال داشتم خدمتتون:
1.آیا تو مدت زمان باقی مونده تا فروردین برای ارسال مدارک آیا امکانش هست که موفق بشم ؟؟
2.مدت زمانی که یه مقاله داوری بشه چقدر هست و حداقل ایمپکت برای مقاله جهت گرفتن بورسیه چند هست؟؟
سلام
چند نکته
۱- اگر می خواهید در مجله ای چاپ کنید که در سطح داخل کشور معتبر باشد مجلات علمی و پژوهشی داخلی حداقل شش ماه طول می کشد تا چاپ کنند
۲- اگر مقاله ای اس ای مد نظر دارید حداقل سه ماه باید وقت بگذارید تا ساختار مقاله و زبان نوشتاری ان مناسب باشد و داوری هم از سه تا ۱۲ ماه طول می کشد
۳- با توجه به تفاوت رشته و معدل متوسط ارشد بنظرم یا دانشگاه های رایگان اپلای کنید و یا جی ار ای شرکت کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]