23-08-2012, 08:51 PM
(23-08-2012, 07:08 PM)سارا خانی نوشته: سلام.سلام دوست عزیز
من درحال حاضر دانشجوی ترم 5 رشته ی میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد گرگان هستم. برای کارشناسی ارشد تصمیم دارم هماتولوژی بخونم و تلاشم بر این هست که دانشگاه تهران قبول شم.
برای گرفتن مدرک دکترا از یکی از دانشگاه های خارج از کشور چند ماهی هست که دارم تحقیق میکنم. در آخر به این نتیجه رسیدم که نروژ گزینه ی خوبی برای من هست. رشته ای که میخوام بخونم هنوز دقیقا" مشخص نیست. ولی به احتمال زیاد یکی از رشته های زیست یا پزشکیه.
این برنامه حداقل مال 5 سال دیگه ست. ولی میخوام از حالا اقدام کنم برای درست کردن یه رزومه ی عالی.
اینطور که معلومه علاوه بر داشتم معدل خوب و فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر، داشتن مقاله و کتب تالیف شده و کنفرانس خیلی تو پذیرش تاثیر داره. (درمورد مدرک زبان؛ درحال حاضر دارم کلاس میرم و تا 4 سال دیگه تموم میشه و میتونم مدرک زبان مو بگیرم)
میخواستم در این مورد راهنماییم کنید. از کجا باید شروع کنم؟ چطور میتونم یه مقاله ی عالی بنویسم و چطور باید ثبتش کنم؟ به طور کلی چطور میتونم رزومه مو سنگین کنم؟
خیلی خوبه که از حالا برنامه ریزی داشته باشین. برای گرفتن پذیرش همونطور که گفتین فاکتورهای مختلفی دخیل هستن. شما معدلتون رو نگفتین ولی بهترین کار اینه که در فرصتی که دارین معدلتون رو بالا ببرین. اینکه گفتین مدرک زبان رو میگیرین منظورتون اینه که گواهی پایان دوره زبان رو میگیرین؟ برای پذیرش گرفتن و درس خوندن به زبان انگلیسی باید مدرک آزمون تافل/آیلتس بگیرین که برای سنجش سطح زبان هستن. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنین به انجمن آزمون ها
برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا داشتن مقاله خیلی تاثیر مثبت داره. معمولا در دوره کارشناسی افراد مقاله ندارن و بیشتر در دوران کارشناسی ارشد هست که با کمک استاد راهنما و بر اساس پایان نامشون مقاله میدن. البته هستن افرادی که خودشون مقاله مینویسن که خوب سخت تره. برای نوشتن مقاله هم باید به دنبال موضوعات جدید در رشتتون باشین، برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به انجمن مقاله به خصوص تاپیک نوشتن اولین مقاله
به طور کلی عواملی که برای گرفتن پذیرش از یک دانشگاه خوب موثرن معدل بالا، داشتن مقاله، نمره بالا در آزمون های تافل/آیلتس، اگر برای دانشگاه های آمریکا هم میخواید اقدام کنید نمره بالا در آزمون GRE هستند.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.