24-07-2014, 11:49 AM
(24-07-2014, 02:51 AM)'helia.m' نوشته: سلام
من سال اول ارشدم رو تموم کردم صنایع-گرایش سیستم بهره وری پلی تکنیک با معدل 17.5
و لیسانس ام مکانیک ماشین آلات کشاورزی بوده با معدل 13.41.
زبانم خوبه. و خب تو برنامم هست واسه تافل آماده بشم.
و خب با توجه به پیوسته دانشجو بودنم کار پژوهشی خاصی ندارم. در نهایت بتونم یه مقاله از پایان نامه ارشدم در بیارم. که خب اینا مربوط به آینده است
و میخوام دکترا رو در رشته صنایع و گرایش های مرتبط ادامه بدم. میخواستم ببینم راهنماییتون چیه واسه اپلای. و حتی ترجیحا کدوم کشور؟ خودم بیشتر دنبال اروپا یا نیوزلند بودم. الان چطوری و از کجا شروع کنم؟ ممنون
سلام دوست خوبم
در مورد نیوزلند من چند نکته عرض کنم:
1- کلا 5 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم دارد
2- برای گرفتن پذیرش شما فقط به نمره ایلتس 6.5 به بالا یا تافل 90 به بالا احتیاج دارید
3- شانس گرفتن پذیرش شما به پیدا کردن استاد بستگی دارد
4- طبیعتا با توجه به معدل پایین لیسانس شما دانشگاه های لینکلن - ویکتوریا شانس دارید
5- شهریه تحصیل در مقطع دکتری در نیوزلند از بسیاری از کشورها کمتر هست
6-داشتن یک یا چند مقاله ای اس ای اخیرا برای پذیرش گرفتن هم الزامی هست تا استاد و دانشگاه بتوانند توان علمی شما را ارزیابی کنند.
شاد باشید
در مورد نیوزلند من چند نکته عرض کنم:
1- کلا 5 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم دارد
2- برای گرفتن پذیرش شما فقط به نمره ایلتس 6.5 به بالا یا تافل 90 به بالا احتیاج دارید
3- شانس گرفتن پذیرش شما به پیدا کردن استاد بستگی دارد
4- طبیعتا با توجه به معدل پایین لیسانس شما دانشگاه های لینکلن - ویکتوریا شانس دارید
5- شهریه تحصیل در مقطع دکتری در نیوزلند از بسیاری از کشورها کمتر هست
6-داشتن یک یا چند مقاله ای اس ای اخیرا برای پذیرش گرفتن هم الزامی هست تا استاد و دانشگاه بتوانند توان علمی شما را ارزیابی کنند.
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]