درود
یکی از مهمترین قسمت های چاپ یک مقاله نوشتن آن است و غیر انگلیسی زبان ها گاهی مقاله هایشان صرفا بخاطر مشکلات نگارشی و فنی ریجکت می شود. دراین تاپیک راجعه به نکات فنی نوشتن و ویرایش بحث می کنیم
اولین سوال رو خودم می پرسم
واسه اولین بار من یک مقاله فرستادم واسه یک ویراستار خارجی که مقاله رو ویرایش کند از نظر فنی . چون یک ژورنال نیتیو بد جور گیر سه پیچ واسه ویرایش داده است.
حالا ویراستار به من گفته که
یکی از مهمترین قسمت های چاپ یک مقاله نوشتن آن است و غیر انگلیسی زبان ها گاهی مقاله هایشان صرفا بخاطر مشکلات نگارشی و فنی ریجکت می شود. دراین تاپیک راجعه به نکات فنی نوشتن و ویرایش بحث می کنیم
اولین سوال رو خودم می پرسم
واسه اولین بار من یک مقاله فرستادم واسه یک ویراستار خارجی که مقاله رو ویرایش کند از نظر فنی . چون یک ژورنال نیتیو بد جور گیر سه پیچ واسه ویرایش داده است.
حالا ویراستار به من گفته که
[align=start]There are empty text boxes in the text. I know Word is sneaky about this because when you delete the content of the text box, it looks like the outline of the box (the empty box) also disappears, but this is not true. Please look for the empty boxes and delete them. When you find the small square symbol in the margin, you should make sure your cursor (mouse pointer) is on it and then click once with the right button, then choose Cut or Delete or Remove
من منظورشو متوجه نشدم
شما متوجه می شوید؟.
[/align]
من منظورشو متوجه نشدم
شما متوجه می شوید؟.
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..