(29-03-2012, 07:20 PM)ahmadpashaei نوشته: سلاماحمد عزیز دانشگاهای خوب استرالیا دانشگاهای ایران رو میشناسند....پس رو اونا حساب نکنید....جاهای دیگه هم به نظرم بدون publication خیلی بعید بشه....gre هم برا استرالیا نمیخاد........در ضمن گرفتن پذیرش با فاند برا مقطع ارشد حتی اگر از شریف هم میبودید به این راحتی نیست و بسیار سخته...چیزی به نام دکتری مستقیم رو من تو آمریکا دیدم نه استرالیا...استرالیا مستر داره و اونم دو تیپه دیدم......با درس Coursework و یه حالتشم فقط با پایان نامه ( research based)
من میخوام بدونم من که از دانشگاه علمی کاربردی تهران فارغ التحصیل میشم (هم کاردانی با معدل19.33 و هم کارشناسی بهمن1391 و تا حالا معدلم 19.5 بود) آیا با داشتن آیلتس مثلا 7.5 و gre خوب و داشتن شاگرد اولی و TA چندتا درس و چند ریکام خیلی خوب و چندین مدرک فنی و حرفه ای مرتبط با برق+کارآموزی در اداره برق که کار شبکه های هوایی و زمینی بود طبعا و در تصفیه خانه فاضلاب، اگر مقاله نداشته باشم و خوب از دانشگاه های شریف و تهران هم نیستم میتونم امیدی به پذیرش دکتری مستقیم با فاند داشته باشم؟مقاله امید رو بالا می بره واسه کسی مثل من که از دانشگاه ضعیف و گمنامی هستم؟ استاد پیدا کردن چی؟ واقعا میشه امید به ارشد یا دکتری مستقیم با بورس داشت یا وقتم رو تلف نکنم؟