16-02-2013, 10:11 PM
دکتری مدیریت بازاریابی یا استراتژی
مقالاتم در مورد بازاریابی و استراتژی هستش
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
|
16-02-2013, 10:11 PM
دکتری مدیریت بازاریابی یا استراتژی
16-02-2013, 11:56 PM
درود
فکر می کنم برای دانشگاههای خوب استرالیا در زمینه بیزنس یا بازاریابی مثل موناش و کارتین شانس نسبتا خوبی داشته باشید. ولی حدسم اینه که اونها آیلتس حداقل 7 رو نیاز دارند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
13-03-2013, 04:35 PM
با سلام و خسته نباشید
معدل کارشناسی: 16.04از دانشگاه دولتی یزد و ارشد 17.5 از شهید بهشتی رشته :شیمی.ارشد گرایش تجزیه شرح و تعداد مقالات:2مقاله isi و 1کنفرانس داخلی نمره زبان:فعلا امتحان ندادم سایر توضیحات:
14-03-2013, 04:52 AM
درود
شرط 6.5 آیلتس برای اکثر مطلق دانشگاههای استرالیا یک شرط لازم برای اخذ اسکالرشیپ هست. برای برخی رشته ها نمره 7 رو نیاز دارید که رشته شما جز اون رشته ها نیست. با احتساب معدل نسبتا خوب کارشناسی و ارشد و مقالات ISI شانس متوسط تا خوبی (وابسته به مواردی که عرض خواهم کرد) برای گرفتن اسکالرشیپ از دانشگاههای گروه 8 دارید. مهمترین فاکتور اثرگذار در این شرایط ایمپکت فکتور ژورنالهایی هست که مقالات شما در اونها چاپ شده و بعد از اون مسئله رتبه اسم شما در مقالات حائز اهمیت هست. برای رشته شیمی تجزیه مثلا ژورنالی مثلا ABC یا Analyst ژورنال خوبی محسوب می شه که در صورت داشتن مقالات اسم اول در این ژورنالها یا در حدو اندازه های اونها شانستون به خیلی خوب افزایش پیدا می کنه. و در صورت داشتن مقالات نه چندان معتبر غیر اسم اول شانستون بالا نخواهد بود. تقریبا شانس یکسانی از همه دانشگاههای جی 8 خواهید داشت. اعتبار مقالات شما حرف اول رو می زنه در این شرایط. دانشگاههای جی 8 در این لینک معرفی شده اند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
23-03-2013, 02:04 AM
سلام دوستان
کسی اطلاع دارد که در دانشگاه های استرالیا در مقطع دکترا برای دادن بورسیه تصمیم اصلی را دانشگاه میگیرد یا بر عهده استاد است و استاد حرف اخر را میزند؟
23-03-2013, 10:27 AM
درود
علی رضا جان، از اونجا که ما حالت معمول رو در نظر می گیریم به طور معمول ،نقش اساتید در اعطای بورسیه در استرالیا چندان پر رنگ نمی باشد. رزومه شما اگر مناسب باشد از سوی کمیته اعطای اسکالرشیپ، اسکالرشیپ به شما تعلق می گیرد و در غیر این صورت خیر.
تو را دوست می دارم
24-03-2013, 01:22 PM
یعنی اگر با استادی در دانشگاه های استرالیا در ارتباط باشی و در جریان برنامه هایت باشد اون نمی تونه بهت مستقیم بورس بده و حمایتت کنه؟
24-03-2013, 02:31 PM
(24-03-2013, 01:22 PM)'alirezaz' نوشته: یعنی اگر با استادی در دانشگاه های استرالیا در ارتباط باشی و در جریان برنامه هایت باشد اون نمی تونه بهت مستقیم بورس بده و حمایتت کنه؟این حالتی که شما می فرمایید یعنی استاد بتونه حدود 60هزار دلار در سال تامین بودجه فقط برای فاند شما کنه. در استرالیا اکثریت قریب به یقین بورسها دولتی یا دانشگاهی هستند و استاد شاید بتونه در برخی موارد هزینه زندگی یا شهریه رو برای شما تامین کنه. ولی در برخی موارد نظر مساعد استاد میتونه کمک کننده باشه در جذب اسکالرشیپ.
تو را دوست می دارم
24-03-2013, 02:42 PM
ببین شهروز جان داستان من اینجوریه،با استادی در ارتباط هستم شرایط رو بهش توضیح دادم اونم گفت من می تونم ساپرتت کنم اما در گرفتن بورس نمی تونم گارانتیت کنم این به نظر شما چه معنی داره؟
این حرفش یعنی می تونه در منرد بورس من در کمیته حرفش تاثیر گذار باشه فقط کمیته و افراد خود کمیته پرونده رو برسی می کنند وتصمیم می گیرند؟
24-03-2013, 09:21 PM
(24-03-2013, 02:42 PM)'alirezaz' نوشته: ببین شهروز جان داستان من اینجوریه،با استادی در ارتباط هستم شرایط رو بهش توضیح دادم اونم گفت من می تونم ساپرتت کنم اما در گرفتن بورس نمی تونم گارانتیت کنم این به نظر شما چه معنی داره؟درود بله. حرفشون تاثیر گذار باید باشه قاعدتا اگر گفتند ساپورت می کنند. سوال دومتون بستگی به دانشگاه داره. برای برخی دانشگاهها ابتدا کمیته اسکالرشیپ دانشکده shortlist می کنه و بعد کمیته اسکالرشیپ دانشگاه تصمیم میگیرند. برای برخی دیگه فقط یک کمیته هست.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو) |
|