30-07-2015, 10:10 AM
(29-07-2015, 04:26 PM)سایه123 نوشته: سلام من نمره تافل 89 هست و نمره تومرم 98 شد معدل دیپلمم 19 هست بنظرتون چقدر احتمال گرفتن بورس از ترکیه رو دارم البته بورسی ک خوده دولت برا دانشجو ها میده
(30-07-2015, 09:48 AM)Mr-Voltage نوشته: شانست که خوبه. به نظرم باید اقدام کنی. گرفتن بورس هم به همین فاکتورها بستگی داره اقدام کنید برای چندین دانشگاه علاوه بر سایر بورسهای موجود.
درود
اگر اشتباه میکنم لطفا پویا جان تصحیح کنن. تا جایی که میدونم خود دولت ترکیه بورسی به دانشجوها از طریق اپلای مستقیم به دانشگاه نمیده. شما باید برای بورس شدن توسط دولت ترکیه در وبسایت اپلای هر ساله یکبار میتونید اپلای کنید که البته ددلاینش تا جایی که یادم بود از آپریل بود تا می. ولی شما اگر بورس میخواهید یا باید از استاد پروژه داشته باشید که با توجه به اینکه لیسانس هستید تقریبا بعیده و یا واسه دانشگاههای خصوصی اقدام کنید که هرچند شهریه بالایی دارن ولی با نمرات بالایی که دارید میتونید اسکولارشیپ بگیرید. در ضمن داشتن ALES هم خیلی کمک میکنه یا GRE قسمت ریاضیش
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.