31-07-2014, 06:46 PM
(31-07-2014, 01:09 PM)'saeedasgar' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه عزیزانی که تو این سایت دارن زحمت میکشن ....
میخواستم بدونم با شرایطی که من دارم میتونم از دانشگاه پلی تکنیک میلان یا یکی از داشگاه های اروپایی پذیرش و sholarship بگیرم
رشته تحصیلی معماری
معدل مدرک کاردانی 18.36 از دانشگاه آزاد
TA در سه زمینه تحت نظر سه استاد مختلف که حاضرن برام توصیه نامه بنویسن
در حال حاضر دانشجوی سال آخر با معدل .../18 از دانشگاه غیر انتفایی
و یه مقاله ISI هم دارم البته هنوز آزمون زبان ندادم ....
ممنون میشم راهنماییم کنید....
دروود بر شما.
با این رزومه و حتی مقاله ای که در مقطع لیسانس ارائه کردی و اگر بتونی با یه پرتیفیلو مناسب و با داشتن نمره زبان بالای 6.5 ایلتس یا 90 تافل بهت خیلی راجت میتونم بگم شانس گرفتن بورس دانشگاه پلی تکنیک میلان رو داری. پس این موارد رو در نظر بگیر: بهتره روی زبان خوب کار کنی و رزومه دقیق بنویسی و یه پورتیفیلو قوی.
با این رزومه و حتی مقاله ای که در مقطع لیسانس ارائه کردی و اگر بتونی با یه پرتیفیلو مناسب و با داشتن نمره زبان بالای 6.5 ایلتس یا 90 تافل بهت خیلی راجت میتونم بگم شانس گرفتن بورس دانشگاه پلی تکنیک میلان رو داری. پس این موارد رو در نظر بگیر: بهتره روی زبان خوب کار کنی و رزومه دقیق بنویسی و یه پورتیفیلو قوی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public