05-11-2012, 10:16 AM
(05-11-2012, 12:23 AM)م الف نوشته: سلام.دروود.
فوق لیسانس رشته شهرسازی از دانشگاه تهران با معدل 17.20 و لیسانس اقتصاد از دانشگاه آزاد با معدل 13.70 هستم. سال 83 فارغ التحصیل شدم و از زمان دانشجویی در زمینه مرتبط مشغول به کار بودم. چندین مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه دادم و آیلتس 6.5 آکادمیک دارم. به نظر شما با توجه به فاصله تحصیلی و سنم (38 سال) آیا شانسی برای اخذ پذیرش دکترا دارم؟
در کل شانس خوب دارید اما من برای رشته شما در کشور المان خیلی این رشته رو ندیدم باید وب سایتهای دانشگاههای که در زمینه urban , Civil, Architecture کار می کنند بررسی کنید تا ببیدند اساتید در اون دپارتمانها در زمینه شهر سازی علاقمندی دارند یا خیر. ضمن اینکه ممکنه بخاطر عدم تطبیق رشته لیسانس شما با رشته فوق و دکتری ازتون سوال بپرسند. و اینکه در خصوص ویزا هم بدلیل فاصله زیاد زمان فارغ التحصیلی تا به امروز از شما کمی سوال پرسیده شود و این خودش کمی احتمال ویزا گرفتن رو سخت خواهد کزد. اما برای کشورهای اتریش و ایتالیا هم اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public