23-06-2014, 05:56 PM
سلام.. من هر چی تو سایت خوده دانشگاه های آلمان واژه open phd position+biology رو سرچ میکنم، مطالب بی ربط بهم میده.. میشه لطفا راهنماییم کنید باید funded phd position هارو از کجا پیدا کنم برای پذیرش آلمان؟!
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
|
23-06-2014, 05:56 PM
سلام.. من هر چی تو سایت خوده دانشگاه های آلمان واژه open phd position+biology رو سرچ میکنم، مطالب بی ربط بهم میده.. میشه لطفا راهنماییم کنید باید funded phd position هارو از کجا پیدا کنم برای پذیرش آلمان؟!
23-06-2014, 08:32 PM
(23-06-2014, 05:56 PM)'sahsab' نوشته: سلام.. من هر چی تو سایت خوده دانشگاه های آلمان واژه open phd position+biology رو سرچ میکنم، مطالب بی ربط بهم میده.. میشه لطفا راهنماییم کنید باید funded phd position هارو از کجا پیدا کنم برای پذیرش آلمان؟! سلام بر دوست خوبم
از سایت زیر میشه بیشتر موقعیتهای بورس و یا بعضی از پوزیشنهای اروپا را پیدا کرد فقط در قسمت سرچ اسم کشور و رشته خودتان را فیلتر کنید http://www.phdportal.eu/ http://www.findaphd.com/ شاد باشید [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
24-06-2014, 06:45 AM
سلام
کارشناسی فیزیک از دانشگاه سراسری با معدل 09/16 کارشناسی ارشد فیزیک حالت جامد از دانشگاه ازاد با معدل 94/14 تسلط مناسب به زبان انگلیسی و اگر لازم باشه میتونم ایلس بگیرم مقاله ندارم و لی موضوع پا یان نامه م به روز بوده و درباره نانو هست. متاهل هستم و میخوام بورسیه برای دکترا اقدام کنم و توانایی مالی که خودم برم و هزینه زندگی بدم ندارم و همچنین ایا امیدی به بورسیه هست بطوریکه من و شوهرم هر دو اونجا زندگی کنیم. اگر امیدی هست کدوم شهرها و کدوم دانشگاه میتونم رجوع کنم؟
24-06-2014, 09:38 AM
(23-06-2014, 02:51 PM)'saaaaam' نوشته: ممنون از راهنماييتون . شما چي خونديد ؟ به نظر شما اگه يه مستر مالي ديگه آلمان بگيرم شانسم بيشتره؟ من هيچ علاقه اي به مباحث حسابداري ندارم كه دكتري به اون سمت برم[img]images/smilies/sad.gif[/img] آمريكا هزينه هاش بالاس سخته .
24-06-2014, 10:21 AM
(24-06-2014, 06:45 AM)'zahrafiruzeh' نوشته: سلام دروود بر شما.
متاسفانه خیلی شانس بالایی برای بورس نداری. هم اینکه رشته فیزیک خیلی رقابتیه و شما نه نمره زبان داری و نه مقاله. اما برای پذیرش باید تلاش کنی و دنبال دانشگاههای خوب و متوسط بگردی. http://www.daad.de/en " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-06-2014, 11:19 AM
(24-06-2014, 09:38 AM)'m.yarahmadi' نوشته: سلام دوست خوب من هم مثل شما حسابداری خوندم لیسانس فوقم مدیریت گرایش مالی هست . این نمونه نامه ای هست که به دستم رسید در مورد دکتری مالی: Dear Saaaaam من برای دکتری مالی همه کشورها اپلای کرده بودم حتی یادم دانشگاه های بن - اشتوتکارت و ... هم به دلیل مشابه نامه بالا بورس نشدم
Thank you for your PhD application at our School. Given our careful consideration on all of your documents, unfortunately, we regret to inform you that your academic background is not sufficiently strong for a PhD place in our School. I am sorry that I do not have better news. On this occasion, I wish you will be successful in your future career. Best regards, Thu Phuong ----------------------------------------------------------- Dr. THU PHUONG PHAM | Lecturer in Finance School Graduate Research Coordinator School of Economics and Finance | Faculty of Business GPO Box 85 Hobart 7001 AUSTRALIA [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
25-06-2014, 01:41 PM
باسلام
من دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی کشاورزی -آبیاری و زهکشی دانشگاه چمران اهواز هستم ٬ میخوام زبانمو قوی کنم تا برای دکترا برم آلمان کارشناسیم پیام نور بودم پایان نامه م هم با یه مدل کامپیوتری دارم کار میکنم به نظر شما من شانسی برای بورس شدن در یکی از دانشگاه های آلمان رو دارم؟
25-06-2014, 02:24 PM
(24-06-2014, 11:19 AM)'saaaaam' نوشته: ليسانس و فوق رو كجا خونديد؟ الان دانشجوئيد؟
25-06-2014, 07:26 PM
(25-06-2014, 01:59 PM)'حفیظی' نوشته: مدل کارشناسیم ۱۵.۱۵ هستش جناب حفیظی عزیز.
شما از اطلاعاتت کم گذاشتی و نمره زبان و مقالات و معدل ارشد چیزی نگفتی. شرایط سنی زیاد هم ممکنه برای ویزات مسئله ایجاد کنه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|