27-07-2014, 11:03 AM
(27-07-2014, 08:04 AM)'Elmira98' نوشته: با سلام . من قصد ادامه تحصيل در مقطع دكترا در آلمان رو دارم اما اطلاعاتم در خصوص نحوه اخذ پذيرش خيلي كمه. ميشه بگيد من با داشتن شرايطي كه در ادامه توضيحشو ميدم چطور ميتونم پذيرش بگيرم؟ :
مدرك كارشناسي : مترجمي زبان انگليسي ، معدل : 16.55 ، دانشگاه آزاد
مقطع ارشد : روانشناسي عمومي (در حال تحصيل)، معدل تا اينجا 17.33 دانشگاه آزاد
بنظر شما با توجه به اينكه رشته تحصيلي ارشدم متفاوت از كارشناسيمه ميتونم همين رشته رو تو مقطع دكترا ادامه بدم؟
آيا هزينه هاي تحصيل به عهده خود دانشجوئه؟
آيا نوشتن يه مقاله و ارسال اون به چند دانشگاه ميتونه كمكي به اخذ پذيرش كنه؟
براي پذيرش گرفتن تو دانشگاهاي اروپا كلا چه چيزايي لازمه؟
ممنون ميشم هر اطلاعاتي در اين زمينه داريد در اختيارم بزاريد . چون واقعا كسي رو سراغ ندارم كه بشه ازش راهنمايي گرفت
مرسي [img]images/smilies/smile.gif[/img]
دروود بر شما
به ترتیب سوالاتت رو جواب میدم.
اولاً اینکه رشته شما مرتبط نیست به سیاست دانشگاه شما مربوطه که اگر بتونن و قانع بشن کنار میان.
هزینه تحصیل در المان تقریباً رایگانه.
داشتن مقاله شانست رو خیلی افزایش میده و نشون میده شما خیلی به کارهای پژوهشی هم علاقه داری.
برای پذیرش در مقطع دکتری در اروپا باید معدل و نمره زبان و کارهای پژوهشی خوب به همراه یه پروپزال مناسب و ارتباط نزدیک با استاد رو در دستور کار لحاظ کنی.
به ترتیب سوالاتت رو جواب میدم.
اولاً اینکه رشته شما مرتبط نیست به سیاست دانشگاه شما مربوطه که اگر بتونن و قانع بشن کنار میان.
هزینه تحصیل در المان تقریباً رایگانه.
داشتن مقاله شانست رو خیلی افزایش میده و نشون میده شما خیلی به کارهای پژوهشی هم علاقه داری.
برای پذیرش در مقطع دکتری در اروپا باید معدل و نمره زبان و کارهای پژوهشی خوب به همراه یه پروپزال مناسب و ارتباط نزدیک با استاد رو در دستور کار لحاظ کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public