20-02-2015, 12:02 AM
(19-02-2015, 11:23 PM)Mr-Voltage نوشته: درود بر شمادر نگاه اول شانس داری اما باز هم باید نمره GRE - GMAT داشته باشی اگر واسه دانشگاههای خوب بخوای.اما اگر بتونی مقالات خارجی چاپ کنی شانست بیشتر میشه. واسه پذیرش منابع انسانی مشکلی نیست فقط واسعش باید پروپزال بنویسیدر تایید حرفای mr voltage عزیز متاسفانه گرفتن پذیرش و فاند برای رشته های اقتصادی و مدیریتی بسیار دشوارتر از رشته های مهندسی هست . واسه این رشته ها باید مقالاتتون حتما ایده ای داشته باشن نه مقالات معمولی . تو ایران تو بحث مارکتینک و بازرگانی که خود من تو دانشگاه تهران خوندم بشخصه هیچ کیو ندیدم بتونه حتی isi با ایمپکت ۵. هم بدن . اگه میخواین وارد رقابت شین و شانسی واسه این رشته ها داشته باشین باید یه پروپزال تاپ بنویسین که ایده تاپی هم داشته باشه . مینیمم نمره تافل هم در این رشته ها اکثرا ۵ نمره بیشتر از رشته های مهندسی هست . شدیدا جی مت در این رشته توصیه میشه در صورتی که ممکنه واسه مهندسی جی ار ای الزامی نباشه . Saaaaam عزیز هم در این رشته فکر کنم بیش از ۲۰۰ تا اپلای داشته ولی متاسفانه نتونسته بورس بشه , در صورتی که قریب به ۲۰ تا مقاله داره . اینا رو گفتم تا گوشی دستتون باشه که چقدر پذیرش تو این رشته ها مشکله . امیدوارم هرچه زودتر بتونین تو این مهم موفق شین .
راستی میتونین یه سر به رزومه استادای دانشکده مدیریت بزنین تا متوجه گفته هام بشین . سواد اقتصاد و مدیریت ما بخدا تو دنیا حرفی واسه گفتن نداره .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana