ممنون از جوابتون. شما گفتین شانس کمه چون مقاله و نمره زبان ندارم. درسته. اما من میخام واسه یک سال تا یک سال و نیم آینده برنامه ریزی کنم چون هنوز پایان نامم تموم نشده و ترم چهارم. توی این مدت مقاله برای isi خواهم نوشت و زبانمو بیشتر تقویت میکنم. با توجه به این مسایل میخاستم شانسمو واسه پذیرش دکترا بدونم. اگر اطلاعاتی در اختیارم بزارین که کمکم کنه منو توی این مسیر، واقعا ممنون میشم بگین. مقاله رو حتما بعد از اتمام پایان نامه باید نوشت یا همزمان میشه؟ ممنون از پاسختون
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
|
08-07-2015, 04:28 PM
سلام
لیسانس کامپیوتر نرم افزار پیام نور 14.38 فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد 15.53 دو مقاله کنفرانسی داخلی در کنفرانس بین المللی تهران دارم تالیف و ترجمه و مقاله isi ندارم. تا 3 ماه دیگه امتحان آیلتس(حدودا 6.5) می دهم. مسلط به زبان برنامه نویسی تحت وب * تمامی مدارکم آماده است و ترجمه کردم. حدود 10 تا ایمیل به اساتید مختلف زدم(در کشور های مختلف) ولی همه جوابهایی که بدستم رسید گفتن باکسشون فعلا پر است و جای خالی ندارن. 1- به نظرتون من شانس پذیرش تو آلمان دارم در مقطع دکترا؟ 2- از طریق دانشگاهها اقدام کنم بهتره؟ یا به اساتید ایمیل بزنم؟ 3-چه زمانی مناسبتره که به اساتید ایمیل بزنم؟ 4- همسر من برای ارشد اقدام کرده اگر accept شد آیا من میتونم در کنارش اقامت بگیرم؟ 5- آیا اگر نتونستم برای دکترا پذیرش بگیرم معقول هست که برای ارشد اقدام کنم؟
08-07-2015, 05:23 PM
با سلام مجدد. برای کسی که بخاد توی دانشگاه آلمان در مقطع دکترا ادامه تحصیل بده یکی از شرایط ورودش بعد از پذیرش اینه که 8000 یورو توی حسابش باشه؟
08-07-2015, 05:41 PM
(08-07-2015, 04:28 PM)saghishab نوشته: سلام با سلام مسلما با رزومه قوی تر شانس بالا تری خواهید داشت زبان آلمانی کمک خواهد کرد چون کورس های انگلیسی به شدت رقابت بالایی داره مقاله isi شانسو افزایش میده و همینظور نمره زبان بالا اگه همسزتون پذیرش بگیرن شما میتونید ویزا بگیرید (احتمال بالا) اما اقامت نه افامت مال بعد از تحصیله و بعد از اقامت های موقت ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
08-07-2015, 06:38 PM
(08-07-2015, 01:18 PM)afrooz.a نوشته: ممنون از جوابتون. شما گفتین شانس کمه چون مقاله و نمره زبان ندارم. درسته. اما من میخام واسه یک سال تا یک سال و نیم آینده برنامه ریزی کنم چون هنوز پایان نامم تموم نشده و ترم چهارم. توی این مدت مقاله برای isi خواهم نوشت و زبانمو بیشتر تقویت میکنم. با توجه به این مسایل میخاستم شانسمو واسه پذیرش دکترا بدونم. اگر اطلاعاتی در اختیارم بزارین که کمکم کنه منو توی این مسیر، واقعا ممنون میشم بگین. مقاله رو حتما بعد از اتمام پایان نامه باید نوشت یا همزمان میشه؟ ممنون از پاسختون همین چند مورد رو بتونی نگاه داشته باشی مناسب خواهد بود. ضمن اینکه پروپزال مناسب هم از پایان نامه میتونه تاثیر خودش رو داشته باشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
08-07-2015, 06:41 PM
(08-07-2015, 05:23 PM)afrooz.a نوشته: با سلام مجدد. برای کسی که بخاد توی دانشگاه آلمان در مقطع دکترا ادامه تحصیل بده یکی از شرایط ورودش بعد از پذیرش اینه که 8000 یورو توی حسابش باشه؟ برای کسی که بورس نداره باید سالیانه مبلغ 8000 یورو در حسابش باشه " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
14-07-2015, 09:44 PM
با سلام.
من ارشد شیمی و گرایش شیمی فیزیک هستم. می خواستم برای دکتری این رشته در المان به زبان انگلیسی در خواست بدم. تا به حال اساتیدی که در زمینه کار خودم کار کرده اند را در دانشگاههای مختلف پیدا کردم. ایا برای فرستادن رزومه کاری و صحبت با اساتید باید مدرک تافل خودم را گرفته باشم و همراه با رزومه خود بفرستم یا گرفتن تافل برای مراحل اداری دانشگاه است و می توانم بعد ار تاییدیه استاد ان را تحویل دهم؟ در ماه اینده برای دیدار خواهرم به المان خواهم رفت به نظر شما اگر حضورا پیش استاد مورد نظر خود بروم کار درستی است؟ یا فقط ایمیل بزنم؟ با تشکر
15-07-2015, 09:13 PM
سلام
من هرچی تو سایت این دانشگاه آخن، کارلسروهه،برمن،مان هایم سرچ میکنم قسمت faculty مربوط به بخش برق رو پیدا نمیکنم ، معمولا تو کدوم قسمتش هست؟ اصلا کلمه department هم پیدا نمیکنم
15-07-2015, 11:21 PM
(15-07-2015, 09:13 PM)delbina نوشته: سلام این صفحه مربوطه هست. در واقع Fakultät für Elektrotechnik und Informationstechnik. در زبان آلمانی Fakultät همان Faculty در زبان انگلیسی هست. هر جا خواستین جستجو کنید این رو ملاک قرار بدین. Viel Glück!
Ich drücke die Daumen
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
|
|