16-07-2015, 09:00 AM
(14-07-2015, 09:44 PM)sepideh1111 نوشته: با سلام.
من ارشد شیمی و گرایش شیمی فیزیک هستم. می خواستم برای دکتری این رشته در المان به زبان انگلیسی در خواست بدم. تا به حال اساتیدی که در زمینه کار خودم کار کرده اند را در دانشگاههای مختلف پیدا کردم. ایا برای فرستادن رزومه کاری و صحبت با اساتید باید مدرک تافل خودم را گرفته باشم و همراه با رزومه خود بفرستم یا گرفتن تافل برای مراحل اداری دانشگاه است و می توانم بعد ار تاییدیه استاد ان را تحویل دهم؟ در ماه اینده برای دیدار خواهرم به المان خواهم رفت به نظر شما اگر حضورا پیش استاد مورد نظر خود بروم کار درستی است؟ یا فقط ایمیل بزنم؟ با تشکر
در اروپا روند بدین شکل است که تا زمانی مدرک زبان نگرفتید مشکلی از این بابت ندارید حتی من با اساتیدی در سوئد و المان و اسپانیا برخورد کردم که در مصاحبه با شما راضی شدن که ازتون نمره زبان طلب نکنن به این شرط که شما سطح زبان مناسبی از دیدشون داشته باشی.
بنابراین تا قبل از ارسال مدارک به دانشگاه مشکلی نداره بدون زبان با استاد مکاتبه کنید.
- حضوراً هم بسیار مناسب خواهد بود این که دیگه مناسب تر هم هست. بیشتر استادها در المان به سختی پاسخ ایمیل میدهند اما اینکه این فرصت رو دارید که ملاقات حضوری داشته باشی خودش یه نکته خوبه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public