21-01-2016, 12:20 PM
shahin.مرسی منظورم برای زمستان 2016 است ...من باید کی اقدام کنم بعد سوال مهم من اینه که اگه اصل مدرک اماده نشه باید چیکار کنم ایا میشه برای اپلای اولیه اصل مدرک نباشه
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
|
21-01-2016, 12:20 PM
shahin.مرسی منظورم برای زمستان 2016 است ...من باید کی اقدام کنم بعد سوال مهم من اینه که اگه اصل مدرک اماده نشه باید چیکار کنم ایا میشه برای اپلای اولیه اصل مدرک نباشه
21-01-2016, 08:00 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2016, 08:05 PM توسط Amir_gholami95.)
سلام .. دانشجو ترم ۳ شیمی کاربردی دانشگاه مازندرانم .. شرایط برای ارشد چیه ؟ گرایش رو هنوز تصمیم نگرفتم احتمالا الی ... اگه مدرک زبان و معدل رو کنار بذاریم ( معدلم رو دور بر ۱۷ در نظر بگیریم ) دیگه چه شرایطی می خواد ؟ علاقه شدیدیم به مقاله و تحقیق دارم ولی هنوز شروع نکردم . زود هم بود واس یه ترم سومی ... ولی از ترم بعد شروع می کنم .. خواهشا راهنمایی کنید که چه شرایطی باید داشته باشم تا پذیرش بگیرم ؟ و برای گرفتم بورسیه تحصیلی هم چه شرایطی می خواد ؟
21-01-2016, 08:17 PM
(21-01-2016, 08:00 PM)Amir_gholami95 نوشته: سلام .. دانشجو ترم ۳ شیمی کاربردی دانشگاه مازندرانم .. شرایط برای ارشد چیه ؟ گرایش رو هنوز تصمیم نگرفتم احتمالا الی ... اگه مدرک زبان و معدل رو کنار بذاریم ( معدلم رو دور بر ۱۷ در نظر بگیریم ) دیگه چه شرایطی می خواد ؟ علاقه شدیدیم به مقاله و تحقیق دارم ولی هنوز شروع نکردم . زود هم بود واس یه ترم سومی ... ولی از ترم بعد شروع می کنم .. خواهشا راهنمایی کنید که چه شرایطی باید داشته باشم تا پذیرش بگیرم ؟ و برای گرفتم بورسیه تحصیلی هم چه شرایطی می خواد ؟درود دوست عزیز با این شرایطی که فرمودید(معدل ۱۷) و همینطور یه نمره زبان خوب ـمثلاآیلتس۷ یه راحتی شانس بالایی برای کورس های انگلیسی دارید در دانشگاه های رنک بالا حتی برای مستر معمولا فاند سخته اما غیر ممکن هم نیست ولب تقریبا میتونم بگم خیلی نادر هستش این امر در پذیرش از دانشگاه های آلمان شما رزومتونو قوی کنید هرچه بیشتر نهایتا به نفع شما خواهد بود work experience work shop مدارک توصیه نامه زبان آلمانی (برای کورس های آلمانی ضرورتی نداره اما تا حد A1 مهمه) نمره زبان بالا فعالیت های پژوهشی (خیلی موثر خواهد بود) و ... ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
21-01-2016, 09:07 PM
ممنون از جوابتون . حتما باید مدرک زبان آلمانی داشت ؟
از اون جهت میگم فاند چون هزینه تحصیل زیاده و بیاد رو هزینه زندگی مجبور می شم بیشتر کار کنم که به درس لطمه می زنه.. کار که میشه کرد اونجا ؟ .. اگه تو مقاله هایی که استادا می نویسن کمک کرده باشم و اسمم توش باشه کمک می کنه ؟ خودمم به عنوان نویسنده اصلی حتی اگه شده یک مقاله عالی می نویسم ( اگه در حد lSl باشه که عالیه ) دوره کارشناسی معمولا کسی این کارو نمی کنه . مقاله و اینا..... راستش انگیزه خیلی دارم . کلا آدم علم پژوهیم .
21-01-2016, 09:53 PM
(21-01-2016, 12:20 PM)anis نوشته: shahin.مرسی منظورم برای زمستان 2016 است ...من باید کی اقدام کنم بعد سوال مهم من اینه که اگه اصل مدرک اماده نشه باید چیکار کنم ایا میشه برای اپلای اولیه اصل مدرک نباشه بازه ارسال مدارک برای ترم بعدی بسیار متنوع ات از حوالی ماه March شروع میشه تا June باید از قبل به سایت دانشگاه مراجعه کنید و همواره اطلاعات بروز شده رو چک کنید. با نداشتن اصل مدرک و ریزنمرات کارتون به مشکل میخوره. در بد ترین حالت برای ترم تابستان 2017 اقدام کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
04-02-2016, 02:43 AM
بعد از بررسی خیلی از رشته های مستر دانشگاه های المان (کورس های انگلیسی) بیشتر اونها دارای شرط معدل 2.5 و بهتر هستند. دوستان عزیز برای افرادی مثل بنده با معدل لیسانس زیر 14 خودمون و 3 به بالای آلمانی مواردی رو سراغ دارید؟
رشته ی من نرم افزار از دانشگاه ملی هست. قصد ادامه تحصیل در رشته های computer science در دوره ارشد رو دارم.من ابتدا فکر میکردم که دانشگاه های Applied Science و یا همون Fachhochschule برای افرادی مثل من که در دوره لیسانسشون معدل مناسبی ندارن گزینه راحت و مناسبی خواهد بود که اینچنین بنظر نمیرسه. افرادی با معدل های 13و 14 چه شانسی در دانشگاه های آلمانی دارن؟
05-02-2016, 09:59 PM
(04-02-2016, 02:43 AM)digitized_dream نوشته: از قضا این موسسات در برخی ایالتها بسیار راحت می باشد باید دقیق لیست موسسات رو استخراج کنید و بدنبال حداقل نیازهای دانشگاه بگردید. من حتی مجموعه ای از این موسسات دیدمم که علاوه بر شرط معدل نداشتن ، شرط نمره زبان زیر 6 هم در پذیرش میسر بوده. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
22-02-2016, 08:26 PM
ا سلام
من یک مهندس مکانیک 30ساله هستم . فازغ التحصیل از دانشگاه آزاد با معدل 15 . درضمن 10 سال سابقه کار صنعتی دارم . ریس هیت مدیره یک شرکت دانش بنیان هم هستم و دارای یک ثبت اختراع از اداره ثبت اختراع ایران بوده و عضو بنیاد نخبگاه نیز می باشم . برای ادامه تحصیل در آلمان در رشته مهندسی مکانیک شانس گرفتن ویزام از سفارت و پذیرش از دانشگاه دولتی حالا چه فاخشوله و چه دانشگاه چقدر است .نمره آیلتسم 6 است .
22-02-2016, 09:21 PM
(22-02-2016, 08:26 PM)helicalgear نوشته: ا سلام بله با این شرایط علاوه بر موسسات علوم کاربردی FH ، برای دانشگاهها هم شانس خواهی داشت اما اگر بتونی ازمون مجدد برای تقویت نمره فعلی بدهید خوب است. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
سلام دوستان
من با معدل کارشناسی 16.32 از دانشگاه سراسری زنجان و معدل 18.52 از دانشگاه تهران، آیلتس 6.5، 1 مقاله اینترنشنال، 1 مقاله ISI، و دو تا هم در کنفرانس داخلی برای مستر دوم در دانشگاه های (Hohenheim & Goettingen) اقدام کردم.( در رشته کشاورزی). به نطر شما شانسی برای قبول شدن دارم؟ ممنون |
|