(03-12-2017, 02:19 PM)Torkan نوشته: خواهش
هدفتون چی هست این خیلی مهمه. بعضیا میخوان زودتر از ایران بیان اینور! بعضیا دوست دارن هر طو رشده فول فاند بشیند یا واقعیت پول زیادی ندارند. بعضیا نه هدفشون صرفا اکادمیک هست و بعد تصمیم میگیرن. هر طور ادمی پیدا میشه. بنابراین جواب این سوال به پیشینه و نحوه تفکر شما بستگی داره.
ولی ، ولی
اگر میتونین بدون ریسک اون هزینه رو تهیه کنین از دید من هر چه سریعتر برین از ایران بیرون بهتر هست. این یه واقعیته لیسانس بهتر از فوق ، فوق بهتر از دکتری، دکتری بهتر از پست داک.
اگر هدفتون المان هست من به شما توصیه دارم بدون دانستن زبان المانی نرین اونجا. این توصیه رو جدی بگیرین. ببینین اسم کشور برا ایرانی ها خیلی برو داره! ولی گاها دیدم افراد بدون تفکر تصمیم میگیرند. اگر بین چند کشور مردد هستید از نظر من کشور انگلیسی زبان رو برین/ وگرنه در مورد المان حداقل اون شرط رو داشته باشین.
صنعتی اصفهان تبریز تهران مشهد و ... تفاوتی نداره برا دانشگاههای المان. ارشد رو فقط به این شرط ایران بمونین که
1- المانی تقویت بشه
2- مقاله بدید
اگر این دو شرط براورده میشه بله بهتره ارشد ایران بمونید بعد دکتری احتمال فاند هم میره بالا. ولی میگم از نظر من یه سه سالی باید برنامه بریزید. تازهبعد قبولی ارشد.
مقاله برای اپلای قبلا واقعا رول مهمی نداشت برای دکتری میگما ولی الان واقعا رول بازی میکنه به خصوص برا کسایی که فاند میخوان و در واقع پوزیشن میخوان بگیرن. (امریکا استثنا هست چون میتونین بدون استاد هم پذیرش حتی فاند بگیرین)
از این که وقت میذارین و راهنمایی میکنین بی نهایت سپاسگذارم
به قول شما هرچه زودتر اومدن بهتر راستش میشه گفت هدف اصلی منم اومدنه ،هم برای تحصیل و در آینده هم برای کار واقامت و همچنین میخوام در یه دانشگاه معتبر تحصیل کنم از این که آلمان مد نظرمه به خاطر اول اینکه صنعت قوی و همچنین پیشرفت چشمگیری که در رشته های مهندسی به خصوص رشته ی برق داره و دوم اینکه تحصیل رایگان، از کشورهای دیگه اطلاعات دقیقی ندارم (اگه میدونین کشور دیگه ای هست که انگلیسی زبانه و یا دانشگاههای معتبر انگلیسی زبان داره که بشه درخواست داد و همچنین در این رشته حرفی برا گفتن داره معرفی کنین ممنون میشم)اینطور که شما گفتین تقریبا سالی 40 45 میلیون تومان هزینه برمیداره البته اگه در کنار تحصیل بشه کارم کرد و کمی از هزینه هارو جبران کرد به احتمال زیاد بتونم از پسش بربیام .
طبق گفته خودتون یعنی مقاله فقط برا اینکه فوق بگیریم و برا دکترا بخوایم بریم نقش مهمی داره برا ارشد بخوایم بریم خیلی مهم نیست آیا ؟؟؟
من رزومه ی علمی ندارم ولی میتونم مدرک زبان را با نمره خوب بگیرم واینکه از ویزای کار اطلاعاتی دارین اگه بخوام میتونم از طریق کار اقدام کنم؟؟