05-08-2014, 04:15 PM
درود
بالاخره امروز دانشگاه بوخوم ایمیل مربوط به پذیرش رو برای من فرستاد. همون ایمیل معروف که یک فایل pdf ضمیمش هست و باید فایل پر شده رو به همراه کپی پاسپورت براشون ایمیل کنیم تا نامه ی پذیرش رو بعد از ریختن پول بفرستن. جالب اینجاست که داخل فایل نوشته باید بلافاصله بعد از دریافت ایمیل پول رو پرداخت کنید.
از اینها که بگذریم میرسیم به مهلت ثبت نام. در همون پایین صفحه ی اول فایل pdf نوشته که مهلت ثبت نام برای ترم زمستون تا اول سپتامبر هستش. یعنی اگه همین فردا هم بریم سفارت برای مصاحبه، بعید میدونم به ثبت نامش برسیم. دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن برای این مشکل راه حلی دارن؟ منظورم اینکه مثلا برای دوره ی B2 فقط یک کلاس برای اکتبر تشکیل میشه یا کلاس های دیگه ای هم در ماه های بعدش مثل دسامبر برگزار میشه یا نه؟ اگه برگزار بشه شاید بشه با دانشگاه صحبت کرد تا یکم راه بیاد باهامون و بگه اشکال نداره دیر بیاین. البته خیلی بعید میدونم.
بعد از اینکه دوستم که ساکن کلاستهال هستش ایمیل رو دید بلافاصله گفت که با این ایمیل سفارت بهت ویزا نمیده. گفتم بهش که این ایمیل که مهم نیست، مهم ایمیلی هستش که بعد از واریز پول برامون میفرستن. اما دوستم گفت که در خود ایمیل به صراحت گفته که این پذیرش برای زبان هستش و جایگاه شما در دانشگاه تضمین شده نیست. منم ازش پرسیدم که خودش چجوری همین دو ماهه پیش با پذیرش کلاس زبان از کلاستهال ویزا گرفت، که اونم در جواب گفت که در نامه ی پذیرش دانشگاهش قید شده بوده که جایگاهش در دانشگاه تضمین شده هستش و برای همین سفارت گیر نداده.
خب حالا دوستان عزیز باتجربه لطفا راهنمایی کنن که راه حل چیه؟ اصلا راه حلی داره؟ من که گیج شدم به کل. با بوخوم خداحافظی کنیم یا خیلی اطلاعات دیگه هست که ما خبر نداریم؟
ممنون.....
متن ایمیل رو هم میذارم تا ببینید:
بالاخره امروز دانشگاه بوخوم ایمیل مربوط به پذیرش رو برای من فرستاد. همون ایمیل معروف که یک فایل pdf ضمیمش هست و باید فایل پر شده رو به همراه کپی پاسپورت براشون ایمیل کنیم تا نامه ی پذیرش رو بعد از ریختن پول بفرستن. جالب اینجاست که داخل فایل نوشته باید بلافاصله بعد از دریافت ایمیل پول رو پرداخت کنید.
از اینها که بگذریم میرسیم به مهلت ثبت نام. در همون پایین صفحه ی اول فایل pdf نوشته که مهلت ثبت نام برای ترم زمستون تا اول سپتامبر هستش. یعنی اگه همین فردا هم بریم سفارت برای مصاحبه، بعید میدونم به ثبت نامش برسیم. دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن برای این مشکل راه حلی دارن؟ منظورم اینکه مثلا برای دوره ی B2 فقط یک کلاس برای اکتبر تشکیل میشه یا کلاس های دیگه ای هم در ماه های بعدش مثل دسامبر برگزار میشه یا نه؟ اگه برگزار بشه شاید بشه با دانشگاه صحبت کرد تا یکم راه بیاد باهامون و بگه اشکال نداره دیر بیاین. البته خیلی بعید میدونم.
بعد از اینکه دوستم که ساکن کلاستهال هستش ایمیل رو دید بلافاصله گفت که با این ایمیل سفارت بهت ویزا نمیده. گفتم بهش که این ایمیل که مهم نیست، مهم ایمیلی هستش که بعد از واریز پول برامون میفرستن. اما دوستم گفت که در خود ایمیل به صراحت گفته که این پذیرش برای زبان هستش و جایگاه شما در دانشگاه تضمین شده نیست. منم ازش پرسیدم که خودش چجوری همین دو ماهه پیش با پذیرش کلاس زبان از کلاستهال ویزا گرفت، که اونم در جواب گفت که در نامه ی پذیرش دانشگاهش قید شده بوده که جایگاهش در دانشگاه تضمین شده هستش و برای همین سفارت گیر نداده.
خب حالا دوستان عزیز باتجربه لطفا راهنمایی کنن که راه حل چیه؟ اصلا راه حلی داره؟ من که گیج شدم به کل. با بوخوم خداحافظی کنیم یا خیلی اطلاعات دیگه هست که ما خبر نداریم؟
ممنون.....
متن ایمیل رو هم میذارم تا ببینید:
in Ihrer Bewerbung haben Sie angegeben, dass Sie vor Studienbeginn an einem Deutschkurs teilnehmen möchten.
Gehen Sie bitte wie folgt vor:
1. Drucken und füllen Sie bitte das beigefügte Anmeldeformular aus. (pdf)
2. Schicken Sie das ausgefüllte Anmeldeformular und eine Passkopie an die Sprachabteilung,
Sie erhalten dann eine Rechnung. Die Adresse der Sprachabteilung finden Sie auf dem Anmeldeformular.
Sie erhalten dann eine Rechnung. Die Adresse der Sprachabteilung finden Sie auf dem Anmeldeformular.
Nach dem Bezahlen der Rechnung erhalten Sie eine „Zulassung zum Deutschkurs“ zugeschickt. Mit der „Zulassung zum Deutschkurs“ können Sie ein Visum beantragen. In der Zulassung ist erwähnt, dass Sie die formalen Bedingungen für eine Bewerbung erfüllen. Um eine Zulassung für das Fachstudium zu bekommen, ist nach bestandener Deutschprüfung eine erneute Bewerbung erforderlich.
Ein Studienplatz ist nicht garantiert.
Kursgebühr ca. 500 EUR pro Kursstufe (Dauer ca. 3 Monate)
Ihre Zeugnisunterlagen werden per Post an Sie versendet.
Dear applicant,
In your application for admission you indicated that you want to take part in our German language course.
You will find a registration form enclosed to this letter.
You will find a registration form enclosed to this letter.
Please proceed in the following order:
1. Print and fill out the registration form. (pdf)
2. Send the registration form and a copy of your passport to the address which is mentioned on the same paper,
then you will get a receipt.
then you will get a receipt.
After paying the receipt, you will get an admission paper for the language course. (“Zulassung zum Deutschkurs”) With this document you can apply for a Visa at the German embassy. In the admission letter is mentioned that you fulfill the formal requirements for an application. After passing the German language test you have to apply for the chosen subject again.
A place of study is not guaranteed.
Course fee ca. 500 EUR per course level (Duration ca. 3 month)
Your certificates will be sent back to you by postal mail.
Mit freundlichem Gruß
Im Auftrag
gez. A. Tatang
gez. K. Alt
Adresse der Sprachabteilung:
Daf-Abteilung
Universitätsstr.150
D-44801 Bochum
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
You can call us the champions of world