(01-10-2014, 01:49 AM)'phoenixnm' نوشته: من یه سوال دارم شاید بی ربط باشه به بحث ولی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید (فروم مربوطشو پیدا نکردم خیلیم ذهنمو درگیر کرده)
من معدلم با GPA ام خیلی فرق میکنه چون 6 واحد صفر و یه چند واحدیم (بالای 12 واحد ) زیر 7 داشتم تو کارنامه ام بعد اینا رو با نمره بالای 14 پاس کردم (البته gpa رو با توجه به چندتا سایت دانشگاهای امریکایی بدون درسایی که افتادم با نمره دفعه دوم که پاس کردم حساب کردم) الان دانشگاههای المان gpa مدارن یا معدل مدار؟ من کلا gpa رو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا gpa رو با روش درستی حساب کردم یا نه؟ به جوون مرد راهنمایی کنه یه خانواده رو از نگرانی دربیاره
من در مورد آلمان یا هر جای دیگه ای که بخواید اقدام کنید میدونم که از شما ریز نمرات کاملتون رو دریافت میکنن...میدونم منظور شما چی هست ولی جی پی ای ایی که فرمودید دقیقا همون معدل کل شماست و تفاوتی نمیکنه با معدل داخل ایران اما اینکه به خواستتون برسید یا نه دقیقا بستگی به این داره که دانشگاه مبدا شما ایا دروس افتادتون رو در ریز نمراتتون لحاظ میکنه یا نه؟
در مورد دانشگاه ازاد میدونم که لحاظ نمیشه ولی در مورد داشنگاه های تابع وزارت علوم برای ورودی های ماقبل 90 دروس افتاده جزوی از ریز نمرات به حساب میاد و لحاظ میشه علاوه بر این دانشگاه های خارج از کشور برای شما معدل جدا گانه ای خودشون از اول محاسبه نمیکنن ! این به این معناست که اگر داشنگاه مبدا شما دروس افتادتون رو جزو معدل کلتون لحاظ کرده داشنگاه مقصد هم همون رو به عنوان معدل کل شما در نظر میگیره مگر تنها در برخی موارد که ازتون دانشگاه مقصد در خواست تطبیق نمرات رو میکنه که در دانشگاه های آلمان من تا حالا ندیدم
در مورد دانشگاه ازاد میدونم که لحاظ نمیشه ولی در مورد داشنگاه های تابع وزارت علوم برای ورودی های ماقبل 90 دروس افتاده جزوی از ریز نمرات به حساب میاد و لحاظ میشه علاوه بر این دانشگاه های خارج از کشور برای شما معدل جدا گانه ای خودشون از اول محاسبه نمیکنن ! این به این معناست که اگر داشنگاه مبدا شما دروس افتادتون رو جزو معدل کلتون لحاظ کرده داشنگاه مقصد هم همون رو به عنوان معدل کل شما در نظر میگیره مگر تنها در برخی موارد که ازتون دانشگاه مقصد در خواست تطبیق نمرات رو میکنه که در دانشگاه های آلمان من تا حالا ندیدم