01-03-2014, 02:30 PM
(26-02-2014, 11:47 PM)'aram_leg' نوشته: سلام
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم میخونم و تقریبا8 ماه فرصت دارم . کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5،البته شاگرد اول بودم. 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم.
من میخوام فقط واسه دانشگاه Swedish University of Agricultural Sciences اقدام کنم. رتبه این دانشگاه در کشاورزی در دنیا 40 است.
حال اگه فرض کنیم زبانمو در حد متوسط قبول بشم با این شرایط میتونم پذیرش با حقوق بگیرم؟
مهمتر از همه با حقوقی که بهم بدن میتونم زندگی 2نفرو بچرخونم؟ خارج از دانشگاه اجازه کار دارم یا نه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون
دوستِ من ،
در موردِ سوئد باید در نظر داشته باشید که خیلی رقابت بالا هست مخصوصا برای ایرانی ها چون سال های گذشته خیلی ایرانی رفته سوئد و برای همین شانسِ بورس گرفتن یکم نسبت به بقیه ی اروپا در سطحِ مشابه کم تره...
البته مطمئنا شما با این شرایط شانس دارید و بقیش دیگه به قدرتِ چانه زنی و مخ زنیِ خودتون برمیگرده که یه استاد پیدا کنید توی اس ال یو...
اگه بگیرنتون حتما با حقوق خواهد بود و حقوقش برای دو نفر کافیه.. معمولا توی سوئد موقعِ قرار داد ذکر میکنن که اجازه ی کار ندارید در جای دیگه چه دانشگاه چه خارج از دانشگاه... اما اگه بورس نباشید میتونید کار بکنید.. حتی اگه کاره تمام وقت هم بگیرید بعد از قرار داد میتونید ویزاتون رو درخاست بدید که عوض کنن و ویزای کاری بگیرید که مشکل قانونی پیش نیاد...
موفق باشید
در موردِ سوئد باید در نظر داشته باشید که خیلی رقابت بالا هست مخصوصا برای ایرانی ها چون سال های گذشته خیلی ایرانی رفته سوئد و برای همین شانسِ بورس گرفتن یکم نسبت به بقیه ی اروپا در سطحِ مشابه کم تره...
البته مطمئنا شما با این شرایط شانس دارید و بقیش دیگه به قدرتِ چانه زنی و مخ زنیِ خودتون برمیگرده که یه استاد پیدا کنید توی اس ال یو...
اگه بگیرنتون حتما با حقوق خواهد بود و حقوقش برای دو نفر کافیه.. معمولا توی سوئد موقعِ قرار داد ذکر میکنن که اجازه ی کار ندارید در جای دیگه چه دانشگاه چه خارج از دانشگاه... اما اگه بورس نباشید میتونید کار بکنید.. حتی اگه کاره تمام وقت هم بگیرید بعد از قرار داد میتونید ویزاتون رو درخاست بدید که عوض کنن و ویزای کاری بگیرید که مشکل قانونی پیش نیاد...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز