(29-09-2013, 10:54 PM)'spt' نوشته:دوست خوب والا به استاد ایمیل زدم گفتم پولی نمی تونم بیام و یک مشکل اساسی داره چون گفت دانشگاه ما کورسی برای دکتری ندارد ولی میتونی با دانشگاه های طرف قرارداد ما کلاس برداری من حساب کردم کلی هزینم بیشتر میشه در نهایت به استاد نوشتم به محض اینکه پوزیشن باز شد به من بگین من میخواهم در رقابت برای گرفتنش شرکت کنم.آهان اگه گفته تضمینی در گرفتن فاند نیست که بحث جداست...
به نظر من حتما به این استاده بگو که نیاز به فاند داری... اینطوری احتمال کمی داره که اصلا پذیرش بهت ندن اما از اون طرف میدونن که باید به فکر فاندینگت باشن... حتی اگه از همون اول بهت فاند ندن حتما یه فکری براش میکنن... یه راه دیگه ات اینه که الان بگی فقط پذیرش میخای و بعد که رفتی بگی فاند هم میخای (جواب میده معمولا) معمولا یکم طول میکشه که بهت فاند بدن اما آخرش میدن (بعد از حدود یه سال)
فرض دوم هم مشکلی نیست از نظر ویزا.... ینی میتونی با پذیرش ابو بری فنلاند و بعدش که تورکو بهت مثلا فاند داد بری تورکو ثبت نام کنی... و سال بعدش با اسم تورکو ویزا بگیری... اتفاقا قسمت مالی ابو هم توی شهر تورکو هست... ینی میتونی بری ابو (بدون فاند) و بعدش بری حضوری خدمت استادای دانشگاه تورکو برای مخ زنی و فاند گرفتن...
موفق باشی
جلسه 4 اکتبر مشخص میشه پوزیشنها که چه فاکتورهایی را مد نظر می خوان بگیرن و استاد گفت کلا 6 پوزیشن خواهد بو و بعد از مشخص شدن تازه من باید اپلای کنم برای پوزیشن! امید وارم بتونم در گرفتن پوزیشن موفق بشم. البته استاد هنوز به ایمیلم پاسخی نداده ولی فکر کنم میخواد بعد جلسه بهم خبر بده که می تونم اپلای کنم یا نه! اگر هم ایمیل نزد خودم 5 یا 6 اکتبر ایمیل می زنم بپرسم چطور برای پوزیشن اقدام کنم.
بنظر شما اینکه دانشگاهی هیچ کورسی نگذارد و بگه 5 مقاله ای اس ای باید بدی یکیش در زمینه حسابداری که با ارشد من فاصله داره کارم را خیلی سخت نمیکنه و در نهایت با توجه به رزومم فکر می کنید بتونم ابو اکادمی پوزیشن بگیرم! خیلی برام مهمه اینجا برم به دلایل شخصی!!!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]