19-10-2014, 05:13 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 19-10-2014, 05:15 PM توسط mohammad696.)
(19-10-2014, 04:54 PM)'rulany' نوشته:سلام
برای سال 2015 شما ماکزیمم تا دی باید امتحان زبان بدید که به ددلاین برسید.
کار شما برای گرفتن پذیرش سخت .چون معدلتون پایین . چرا باید بهتون کمک هزینه بدن؟ همین که شهریه نمیدید بزگترین کمک هست.البته باز هم اگر نظر منو بخواهید شما باید تا جایی که میتونید اپلای کنید .چون شرایط معدل شما خوب نیست و شانس متئسط رو به پایینی دارید.
سپاس از شما
راستش همین که مطمئن باشم شهریه ام صفر هست برام کافی هست . میتونم معدلمم تا 14 بالا بیارم ماکسیمم حالتش و اینکه برای مثال به نظر شما دانشگاه تورکو یا آبو اگه اشتباه نکنم شانس دارم ؟
اینم بگم نمیدونم اطلاع دارین یا نه مدرک من از لحاظ اعتبار یچیزی تو مایه های شریف اعتبار داره چون دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) در عرصه بین المللی شناخته شده هست و لفظا شنیدم که با همین حدود معدل حتی سوئد هم پذیرش گرفتن .
بازم کلی مرسی
راستش همین که مطمئن باشم شهریه ام صفر هست برام کافی هست . میتونم معدلمم تا 14 بالا بیارم ماکسیمم حالتش و اینکه برای مثال به نظر شما دانشگاه تورکو یا آبو اگه اشتباه نکنم شانس دارم ؟
اینم بگم نمیدونم اطلاع دارین یا نه مدرک من از لحاظ اعتبار یچیزی تو مایه های شریف اعتبار داره چون دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) در عرصه بین المللی شناخته شده هست و لفظا شنیدم که با همین حدود معدل حتی سوئد هم پذیرش گرفتن .
بازم کلی مرسی