02-04-2016, 05:31 PM
(02-04-2016, 04:47 PM)ali.aboutalebie نوشته: دوست عزیز بسیار تشکر میکنم از اینکه وقت عزیزتون رو برای من گذاشتید و پاسخ دادید. متاسفانه معدل لیسانسم خوب نیست اما با یکی از دوستانم که در UBC هست صحبت میکردم میگفت مشکلی نیست و فکر کنم منظورش این بود که معدل ارشدم بد نیستو یا اینکه معدل آخرین مقطع ملاکه!!!! می دونم تاپ نیست ولی فکر میکنم حداقل معدل 15 باشه اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم از صنعتی بابل با معدل لیسانس 14 و فوق 17/5 و البته داشتن 9 مقاله ISI از امریکا پذیرش با فاند عالی گرفت. از استرالیا هم از گروه 8 پذیرش داشت اما الان امریکاست. در هر صورت فکر میکنم تنها راهم تلاش و داشتن امیده.معدلم رو که دیگه نمیتونم کاری کنم .شاید نمره زبان خوب و احیانا GRE بتونه راهی به روم باز کنه. در مورد سن نیز درسته همه اعداد موید سنی هستند که میشه تصمیم گرفت اما وقتی 40 سالم شه یافتن کار فکر میکنم کمی سخت باشه چون هدفم موندن اونجاست و نه برگشت به ایران.
در مورد سابقه کار هم که فرمودید، مگه برای استاد مهمه که من چند سال سابقه کار دارم؟
سلام
بیشتر از کمیت، کیفیت می تونه مهم باشه... اگر پروژه تون industrial باشه و مستقیما از صنعت تعریف شده باشه (مثل چیزی که در قالب position های اروپایی مطرح هست)، سابقه کار نشون دهنده تجربه عملی شما در اون حیطه هست و معمولا به عنوان یک امتیاز در نظر گرفته میشه...
براتون آرزوی موفقیت دارم