(19-11-2011, 03:29 AM)Zabihi نوشته: سلامدرود
من می خوام واسه دکتری شیمی (پلیمر) اپلی کنم.
معدل:16.25 کارشناسی ارشد و 12.70 کارشناسی!!!!
مقاله ISI معتبر:7 تا
نمره زبان هم الان ندارم ولی تا IELTS 6 رو میارم
ممنون میشم کسی بهم بگه شانس پذیرش و فاندم چه قدره؟
و اصولا کدوم دانشگاه از کانادا (رنک نچندتن بالا) رو واسه کاره من بهتر می دونین؟
و اینکه کلا از کجا باید شروع کنم. یه کم سر در گم هستم. مخصوصا در مورد شانس گرفتن فاند با توجه به معدل پایین لیسانسم
من یکم با رشته شما و شرایط پذیرشی برخی از دوستانم از کانادا آشنا هستم و فکر می کنم شما بتونید از دانشگاه های متوسط رو به بالا از کانادا پذیرش بگیرید ولی توجه به چند نکته اهمیت داره!
اصولا دانشگاه های کانادا و حتی اساتیدشون به معدل اهمیت زیادی می دند و معدل لیسانستون خیلی کمه و خوب بود اگر معدل بهتری در مقطع کارشناسی ارشد کسب می کردید خیلی بهتر می شد اما باز هم جای امید هست چون شما تعداد مقاله هاتون خوبه و می تونه کمکتون بکنه! هرچند IF مقاله هاتون تاثیر زیادی داره مخصوصا اینکه بچهای شیمی هم اخیرا فعال تر شدند و مقاله های بهتری ثبت می کنند و امیدوارم یکی دوتا مقاله با IF نسبتا خوب داشته باشید تا بتونید از طریق ارتباط با اساتید RA بگیرید! هرچند ممکنه یکم سخت باشه چون اصولا اساتید دانشگاه های آمریکا دنبال کسایی هستند که بتونند هم به عنوان TA و هم RA واسشون کار کنند! و به نظرم شاید شما بتونید به غیر از دانشگاه های رنک بالا کانادا TA هم بگیرید!
شما چون قصد دارید واسه دکتری اقدام کنید شانستون بالاتر می ره و اگر بگردید دنبال اساتیدی که در زمینه های کاریتون که مقاله هم دادید کار کردند و می کنند خیلی کمکتون می کنه! فقط اگر برای امسال می خواهید اقدام کنید کمی عجله کنید چون اساتید دارند دانشجو هایی رو که باشون در تماس هستند رو گزینش و تعدادی رو در نظر می گیرند تا بعد از پروسه پذیرش انتخابشون کنند.
من دانشگاه خاصی نمی تونم پیشنهاد کنم ولی شما از بین دانشگاه های متوسط و خوب کانادا اساتیدی رو پیدا کنید که به زمینه کاریتون نزدیک ترند و هر چه سریع تر ایمیل زدن رو شروع کنید:
از انجمن زیر برای گرفتن اطلاعات در زمینه تماس با استادان استفاده کنید:
کمک هزینه و تماس با استادان