04-05-2012, 11:32 AM
(30-04-2012, 03:20 PM)kourosh12 نوشته: سلام دوستان نازنینسلام دوست عزیز
من و همسرم مستر تجارت یا کامرس میخونیم در پوناهندوستان. دوماه دیگه تموم مییشه. نمره زبان 6 ولی میتونیم 6.5هم بگیریم بزودی./
من لیسانس دانشگاه تهران رشته حسابداری معدل14.14 همسرم لیسانس اقتصاد واحدمرکز معدل16.3
اما معدل ارشدمون بدلیل بد نمره دادن اینجا پایینه. قبولی 40از صد هست اینجا ولی ما 55هستیم
2تامقاله هم داریم. ضمنا ما یه پروپوزال داریم که درواقع طراحی یک سایت اجتماعی هست که مبتنی بر روشهای مارکتینگ هستش
یعنی راهی جدید در مارکتینگ که با این وبسایت به اثبات میرسه. ضمنا الان هم وبمستر 3تاسایت بیمه و وام و یک سایت تجاری هستیم
میخواستم بدونم ایا هیچ شانسی برای کانادا داریم. از طرفی مایل به نروژ هستیم. بنظر شما چه انتخابی بیدانجام بدیم و اصلا امیدی داشته باشیم؟؟
ضمنا ما جداگانه داریمم برای خودمون وبسایت شخصی طراحی میکنیم تا رزومه و تمام کارهامونو و ایده هامونو(البته تا حدودی ایده ها که لو نره) در اون به نمایش بزاریم . آیا این مطلب بر روی استاد مربوطه در این کشورها تاثیر داره ؟
ما فقط با فاند میتونیم برای ادامه در دکترای مارکتینگ یا بازرگانی بریم و بدون اون امکانش نیست
با سپاس از دوستان
بهتر بود که شما شرایط خودتون و همسرتون رو به صورت جداگانه می نوشتین تا نظر دادن راحت تر باشه. چون شرایط شما اگر هر دو هم بخواید پذیرش بگیرین به صورت جدا بررسی میشه.
من به طور خاص با رشته مورد نظر شما آشنایی ندارم ولی از اونجا که تجربیاتی در مورد Business school ها در کانادا دارم نظرم رو میگم.
رقابت در business school بسیار سخته. تعدا متقاضی هم خیلی زیاد و داشتن رزومه چشمگیر و متفاوت کمک کننده هست. نمره زبان شما باید از این میزان که ذکر کردین بالاتر باشین. تمام bs هایی که من دیدم نمره زبان 7 به بالا میخواستن. برای دانشگاه های کانادا معدل هم به خصوص معدل کارشناسی خیلی مهمه و حتی بعضی هاشون ذکر میکنن که معدل بالای 15 میخوان.
همچنین شما باید امتحان GMAT بدین. در ضمن اگر موفق به گرفتن پذیرش از bs بشین با فاند همراه خواهد بود. یعنی یا پذیرش نمیدن یا با فاند میدن.
برای چند bs که من دیدم داشتن یک طرح تحقیق اولیه و همونطور که گفتین پروپوزال لازم بود. مثلا برای آلبرتا ازتون درخواست میکنه یک پروپوزال ابتدایی رو داشته باشین. یا برای McGill ازتون یک طرح تحقیق اولیه میخواد که در اون مشخص کنین در چه زمینه ای مایل به تحقیق هستین.
در bs ها ارتباط با استاد در زمان پذیرش مرسوم نیست. مگر اینکه خود استاد در صفحه شخصی خودش ذکر کرده باشه. وگرنه معمولا جوابتون رو نمیده و اگر خیلی لطف داشته باشه ایمیل شما رو فوروارد میکنه به منشی دپارتمان. ولی میتونین داشتن وب سایت رو در رزومه ذکر کنین.
به هرصورت بهتر هست که فقط سراغ دانشگاه های تاپ نرین و رنجی از دانشگاه های متوسط و تاپ رو در نظر بگیرین تا شانستون افزایش پیدا کنه.
برای نروژ شرایط متفاوته و از اونجایی که این تاپیک مخصوص دانشگاه های کانادا هست بهتره سوالتون رو در تاپیک های مرتبط بپرسین.