09-08-2013, 02:51 PM
(09-08-2013, 01:27 PM)'سودا' نوشته: با سلام
من لیسانس دبیری زبان انگلیسی دارم از دانشگاه آزاد (فارغ التحصیل 79) با معدل 16.38 و ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 17.80 (فارغ التحصیل 90) با 37 سال سن. تجربه ترجمه دارم البته بدون نامه سابقه کار. الان دو سالی است که در مرکز مشاوره دو دانشگاه دولتی مشغول کارم(یکی به صورت قرارداد ترمی و به عتوان مشاور و روانشناس و دیگری به عنوان کارمند قراردادی). پروسه مهاجرت به روش اسپانسری به کانادا را هم دارم که به امید خدا تا چند ماه آتی چواب می دهند.تصمیم به اقامت در تورنتو را دارم. سوالم در موورد ادامه تحصیل دکترای روانشناسی تربیتی یا خانواده درمانی و یا نهایتاً یالینی هست. آیا امکان دریافت بورسبه را دارم؟ و در مورد کار هم آیا برای افراد دارای مدارک بالا امکان کار دولتی وجود دارد؟ و ایا با مدرک فوق هم شانس استخدام دولتی دارم؟ در ضمن زبان انگلیسی ام در حد بسیار خوب است که با قرار گرفتن در محیط، مکالمه ام در حد عالی می شود و چندین مقاله کنفرانس و 3 مقاله درمجلات داخلی دارم و در حال تدوین 3 مقاله برای ژورنالهای خارجی هستم. شانس من برای ادامه تجصیل و یا کار در تورنتو چقدر است. ممنون می شوم پاسخ دهید.
در پستهای قبلی توضیح داده ام شما باید ابتدا زبان خودتان رو تقویت کنید درسته که رشته انگلیسی خواندهید اما بدلیل فوق در رشته ای خارج از رشته ممکنه از زبان معاف نشید، پس بهتره با دانشگاه مکاتبه نمایید. در خصوص کار هم باید عرض کنم شاید برای زبان خیلی کار وجود نداشته باشه به این دلیل که خودشون به زبان انگلیسی صحبت میکنند (بغیر از کبک) همین شانس رو پایین میاره مگر اینکه از طریق رشته فوق خودت کاری پیدا کنید و تا زمانی که کارفرما پیدا نکنی این امر فرایندش کمی سخته! شما بهتره با اساتید رشته خودتان در دانشگاه مکاتبه کنید و در خصوص موضوع تز شما و رزومه با اونها صحبت کنید تا ببینید شانستون چقدره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public