من اطلاعات خاصی در مورد پذیرش در این گرایش خاص که شما مدنظرتون هست ندارم ولی به عنوان یک قاعده کلی فکر می کنم داشتن ارشد شانس شما را از یک جهاتی برای مقطع ارشد بیشتر می کنه. معمولا یکی از مشکلات استادان در مقطع ارشد این هست که دانشجویان شناخت خاصی با زمینه های پژوهشی و روش های انجام پایان نامه یا مقاله نویسی و مواردی از این دست ندارند و به اصطلاح صفر کیلومتر هستند ولی فردی که ارشد داشته باشد یک بار این مسیر را رفته و به همین دلیل در حالت کلی می بایست آشنایی بیشتری با روال کار داشته باشد و کار استاد راهنما را ساده تر می کند. به همین دلیل از این نظر فکر می کنم شانس بیشتری در مقایسه با فردی که فقط کارشناسی دارد برای پذیرش ارشد وجود داشته باشد. با این حال، در حالت کلی فاندهایی که برای دکترا هست بیشتر از ارشد هست و از این نظر احتمال گرفتن فاند برای دکترا بیشتر است.
(18-10-2013, 09:07 PM)'گلچهره' نوشته: سلام
ببخشید می خواستم بدونم اگه بخوام رشته ژنتیک پزشکی در مقطع ارشد پذیرش بگیرم مدرک ارشدم هم در نظر گرفته می شه یا فقط مدرک لیسانس مد نظره؟ شانسم برای ارشد بیشتره یا دکتری؟
از دانشگاه های متوسط به بالا برای ارشد این رشته اطلاعی دارین؟
خیلی ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -