17-07-2014, 11:39 AM
تنها نکته منفی پرونده تون معدل کارشناسی هست وگرنه معدل ارشدتون خیلی عالی هست. تعداد مقاله ها هم کافی هست و اگر وقت داشتین بهتره نمره زبان رو بهبود بدین (دست کم 7.0)، چون الان لب مرزی هست و اگر پراکندگی نمرات 4 مهارت تون نسبت به میانگینشون زیاد باشه ممکنه نتونید حداقل های دانشگاه موردنظرتون رو برآورده کنید و همین طور برای اینکه دست تون برای پذیرش گرفتن به ویژه از دانشگاه های آمریکا هم باز باشه به آزمون GRE هم فکر کنید و در اون هم حدود 310 به بالا بگیرید. متاسفانه معدل کارشناسی تون یک مقدار کارتون رو برای رتبه های خیلی خوب سخت می کنه چون اغلب حداقل معدل 3 از 4 رو برای کارشناسی در نظر می گیرن. ولی باز هم به نظرم با توجه به معدل بالای ارشد و داشتن مقاله روی رتبه های حدود 200 تا 500 هم وقت بگذارید ممکن استادی از کار شما (مقاله هاتون) خوشش بیاد و کمیته پذیرش رو مجاب کنه که معدل تون رو نادیده بگیرند. منتهی از اونجایی که این موضوع رو نمیشه روش حساب 100 درصدی باز کرد بهتره محدوده رتبه ها رو یک مقدار وسیع تر در نظر بگیرین و تا حدود 700 رو هم پیگیر باشین. در نهایت از هر کدوم که نتیجه بهتری گرفتین همون رو پیگیر بشین.
(17-07-2014, 11:12 AM)'ehsan020' نوشته: سلام
ممنون میشم اگر وضعیت من هم بررسی کنید
رشته لیسانس : میکروبیولوژی دانشکاه ازاد جهرم معدل : 13.80
رشته فوق لیسانس : بیوشیمی دانشکاه علوم و تحقیقات تهران معدل : 19.23
دو تا مقاله امریکایی دارم یکیش ISI هست توی ژرنال Int J Nanomedicineبا ایمپکت 4
یکی دیگه هم دارم توی ژرنال American Journal of Biomedical Sciences (AJBMS
نمره 6.5 ایلتس اکادمیک دارم
به نظرتون واسه دکترا شانسم برای گرفتن فول فاند چقدر هست.
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -